Neler Yeni

Terörist Demirtaș Serbest Kalmalıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Berke Demir
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Selehattin Demirtaș serbest kalmalıdır. Haksız yere içeride tutulanlar içeride kaldıkları süreyi göğüslerinde hep bir şeref madalyası olarak taşıyacaklardır. Dedi.

Terörist Selehattin Demirtaș 6-7 Ekim olaylarında Kürt vatandaşların bir kısmını sokağa dökerek 31 Kürt vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu.
Çıkan olaylarda
25 kaymakamlık binası yakıldı.
67 emniyet binası yakıldı.
3 polisimiz şehit oldu
139 polisimiz yaralandı
221 vatandaşımız yaralandı

Bu saatten sonra Ak Parti / MHP'ye oy veren insana koyun, yobaz diyip Teröristlerle ittifak yapan partiye oy verene ne diyecekler çok merak ediyorum.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Selehattin Demirtaș serbest kalmalıdır. Haksız yere içeride tutulanlar içeride kaldıkları süreyi göğüslerinde hep bir şeref madalyası olarak taşıyacaklardır. Dedi.

Terörist Selehattin Demirtaș 6-7 Ekim olaylarında Kürt vatandaşların bir kısmını sokağa dökerek 31 Kürt vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu.
Çıkan olaylarda
25 kaymakamlık binası yakıldı.
67 emniyet binası yakıldı.
3 polisimiz şehit oldu
139 polisimiz yaralandı
221 vatandaşımız yaralandı

Bu saatten sonra Ak Parti / MHP'ye oy veren insana koyun, yobaz diyip Teröristlerle ittifak yapan partiye oy verene ne diyecekler çok merak ediyorum.
işte bu yüzden siyaset öğrenmelisiniz. Türkiye'de azımsanamayacak kadar büyük bir HDP oy miktarı var. muhalefet partileri de bu oyları kendilerine çekebilmek için bu tarz yöntemler uyguluyolar. Siz de hemen terörist damgası yapıştırıyorsunuz.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Kılıçdaroğlu'nun gıcık olduğum hareketi. AKP'ye ne karşıysa onu yapması, aynı şey AKP için de geçerli. Fakat Avrupa Birliği'nin bize verdiği kararda serbest bırakmamız yazıyor. Mecbur bırakacağız.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
HDP oyunu kim kendine çekerse bir sonraki seçimde kazanacak olan aday o olacak bu kadar basit.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
işte bu yüzden siyaset öğrenmelisiniz. Türkiye'de azımsanamayacak kadar büyük bir HDP oy miktarı var. muhalefet partileri de bu oyları kendilerine çekebilmek için bu tarz yöntemler uyguluyolar. Siz de hemen terörist damgası yapıştırıyorsunuz.
Evet sen öğrenmişsin. Böyle siyaset yapmaya devam edin. O adam çıkınca neler olacağını, ülkedeki hücreleri ve örgütleri hesaba katmayın. Yemin ediyorum şunu da destekleyen birini gördüm ya helal olsun

Son düzenleme:

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Anketlerde CHP çıkıyor, CHP kazanacak 2023'de sanırım.
Anketlere katılmayan 65+ ve sosyal medya kullanmayan (bana göre cahil) kesim var, anketlere güvenmeyin derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet sen öğrenmişsin. Böyle siyaset yapmaya devam edin. O adam çıkınca neler olacağını, ülkedeki hücreleri ve örgütleri hesaba kaymayın. Yemin ediyorum şunu da destekleyen birini gördüm ya helal olsun
O zaman adaylığa Mansur Yavaşı koysunlar da tekrar Erdoğan kazansın ne dersin?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Anketlere katılmayan 65+ ve sosyal medya kullanmayan (bana göre cahil) kesim var, anketlere güvenmeyin derim.
Sosyal medya kullanmıyorum wp ve yt dışında. Tüh. Anketlere de katılamadım. Cahil kaldım ya lan.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman adaylığa Mansur Yavaşı koysunlar da tekrar Erdoğan kazansın ne dersin?
Mansur Yavaş ve Ali Babacan iyi gözüküyor.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Top Bottom