baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
gazete ve internet.Haberleri nerden alıyorsun arkadaşım?
Gidip instagram'da haber bakmıyorum
gazete ve internet.Haberleri nerden alıyorsun arkadaşım?
instagramdan haber bakıyorsunuz demedim zaten. Sosyal medya derken internet haberciliği de dahil buna.gazete ve internet.
Gidip instagram'da haber bakmıyorum
Allah iyiliğini versin kardeşim şu konuda da beni güldürdün ya.instagramdan haber bakıyorsunuz demedim zaten. Sosyal medya derken internet haberciliği de dahil buna.
Komik geliyorsa diyecek bir şey bulamıyorum cidden.Allah iyiliğini versin kardeşim şu konuda da beni güldürdün ya.
Evet HDP'yi destekleyeneleri savunup, siyaset bilmeden biliyormuş gibi davranıp, internet haberciliğini sosyal medya içine koyman ve bize cahil demen komik değil trajikomik.Komik geliyorsa diyecek bir şey bulamıyorum cidden.
Oy için teröristi desteklemek doğru mu siyorsun öyleyse işte bu yüzden politika öğreneceksinişte bu yüzden siyaset öğrenmelisiniz. Türkiye'de azımsanamayacak kadar büyük bir HDP oy miktarı var. muhalefet partileri de bu oyları kendilerine çekebilmek için bu tarz yöntemler uyguluyolar. Siz de hemen terörist damgası yapıştırıyorsunuz.
Doğuda çok* fazla hatta sevenisize göre katil ama hala bu ülkede demirtaşi sevenler var kurtler de dahil
İstanbul da var belli ettirmiyorlarDoğuda çok* fazla hatta seveni
Evet malesef. Zaten oy bölmemek için aday da çıkarmamışlardı.İstanbul da var belli ettirmiyorlar
Mansur Yavaş chpden aday çıkarsa muharrem ince gibi %30 oy oranını geçemezMansur Yavaş ve Ali Babacan iyi gözüküyor.
Dostum geçer. Ben eğer CHP dışı aday olursa atabilirim kendisine oyumu.Mansur Yavaş chpden aday çıkarsa muharrem ince gibi %30 oy oranını geçemez