Neler Yeni

Terörist Demirtaș Serbest Kalmalıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
İktidar çıkardı.Şu anda nefret ediliyor zaten yanlış olan yanlış chpnin yaptığıda aynı şey

Ayrıca h*p2 bölümden falan oluşmuyor bırakın bu palavlaları şöyle örnek vereyim bu partinin temsilcileri hepsi pkk sevdalıları ilk başkanları ise içerde nerdu bu kürtleri savunanlar?
Kürtler kendilerini savunmak için pkklılara mı oy verecekler en üst temsilcileri pkklı
Ben ne chpli ne de hdliyim fakat bir parti %15 civarı oy alıyorsa ve bu partinin cumhurbaşkanı adayı seçime hapishanede giriyorsa bu demoktarik ve doğru bir şey değildir. HDP lilerin terorist ilan edilmeleri saçmalık ve doğru düzgün kanıt bile yok.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Excator23cm

80+ Gold
Ben ne chpli ne de hdliyim fakat bir parti %15 civarı oy alıyorsa ve bu partinin cumhurbaşkanı adayı seçime hapishanede giriyorsa bu demoktarik ve doğru bir şey değildir. HDP lilerin terorist ilan edilmeleri saçmalık ve doğru düzgün kanıt bile yok.
Sana buraya kanıt yığarım merak etme eğer hdpnin pkk ile ilişkisi yok diyorsan ben senle konuşmam bile bundan sonra al sana bu kaynaklar her duyduğuna inanma.O kaçırılan kişilerin durumunu söyleyen vekilleri unutma.
En en en en basit örnek bu eğer hala inanmazsan yüzlerce atabilirim buraya.

Saniye 50 den izle

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Sana buraya kanıt yığarım merak etme eğer hdpnin pkk ile ilişkisi yok diyorsan ben senle konuşmam bile bundan sonra al sana bu kaynaklar her duyduğuna inanma.O kaçırılan kişilerin durumunu söyleyen vekilleri unutma.
En en en en basit örnek bu eğer hala inanmazsan yüzlerce atabilirim buraya.

Saniye 50 den izle
HDP derken partiden değil seçmenden bahsettim kardeşim . Ayrıca dediğim gibi sen ne kadar inkar etsen de HDP ikiye bölünmüş durumda . Türklerden de çok terörist çıkıyor . Dediğim şey ayrışmamamız gerektiği yanlış anlama kürt değilim ve Türk olmaktan mutluluk duyuyorum.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Klasik Türk siyasi çomarı işte, oy vermiyeceksin hiç birine, öyle saraydan yönetmekle olmuyor, biz burada ayda yılda bir et yiyiyoruz,
adam mecliste 10 liraya yiyiyor her gün. Cumhur İttifakı koyunsa, diğerleri de Deluxe Comar'dır veya teröristtir.
indir.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

işte bu yüzden siyaset öğrenmelisiniz. Türkiye'de azımsanamayacak kadar büyük bir HDP oy miktarı var. muhalefet partileri de bu oyları kendilerine çekebilmek için bu tarz yöntemler uyguluyolar. Siz de hemen terörist damgası yapıştırıyorsunuz.
Niye Deluxe Çomar, Refah Partisi %21 oy ile kapatıldığında hiç kimsenin sesi çıkmadı ? Adam ülkenin topraklarına göz koyuyor be, doğu bölgesi kürdistandır diyor, açık açık tehdit ediyor ülke bütünlüğünü, ne biçim Atatürkçüsünüz la siz ? Atatürk gelip görse sen dahil bir çok solcunun yüzüne tükürür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Klasik Türk siyasi çomarı işte, oy vermiyeceksin hiç birine, öyle saraydan yönetmekle olmuyor, biz burada ayda yılda bir et yiyiyoruz,
adam mecliste 10 liraya yiyiyor her gün. Cumhur İttifakı koyunsa, diğerleri de Deluxe Comar'dır veya teröristtir.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye Deluxe Çomar, Refah Partisi %21 oy ile kapatıldığında hiç kimsenin sesi çıkmadı ? Adam ülkenin topraklarına göz koyuyor be, doğu bölgesi kürdistandır diyor, açık açık tehdit ediyor ülke bütünlüğünü, ne biçim Atatürkçüsünüz la siz ? Atatürk gelip görse sen dahil bir çok solcunun yüzüne tükürür.
DEdiğin gibi ben de herhangi bir siyasi partinin kapatılmasını doğru bulmuyorum (ekstrem durumlar hariç) .

rapstarjustercik

80+ Bronze
Ya adam açık açık ülke bütünüğü tehdit ediyor ya, Türk polisini askerini öldürüyor, doğu kürdistan kuracağız diyor, isminle orantılı yorum yapıyorsun, yapma gözünü seveyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Ya adam açık açık ülke bütünüğü tehdit ediyor ya, Türk polisini askerini öldürüyor, doğu kürdistan kuracağız diyor, isminle orantılı yorum yapıyorsun
Anlamıyorsun sanırım HDPyi savunmuyorum . Bu tarz parti kapatma olayları bir referandumla olmalı bence . SAvunduğum hdp değil hdp seçmeni yani genel olarak kürt halkı yanlış anlaşıldı galiba.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Anlamıyorsun sanırım HDPyi savunmuyorum . Bu tarz parti kapatma olayları bir referandumla olmalı bence . SAvunduğum hdp değil hdp seçmeni yani genel olarak kürt halkı yanlış anlaşıldı galiba.
Aslında bir tutam da doğru diyorsun, bu parti bir anda kapanırsa doğu bölgesi ayaklanır. Yavaş yavaş doğu bölgesine gerçeğin öğretilmesi lazım. Eğitim şartları düzeltilip zorunlu olması lazım.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Demirtaş denen teröristi bırak, destekçilerinin de terörist muamelesi görmesi taraftarıyım. Babam da olsa en yakın sevdiğim dostum da olsa taviz vermemek gerektiğini düşünüyorum.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Ben Demirtaş'ı iyi gösterecek, övecek ne söyledim?

Top Bottom