Amerika var arkasında. Ve bunu öyle sade bir anlaşma ile vereceğini hiç sanmam. Yarın bir gün Libya, Suriye, Irak, Libya veya herahngi bir yerde Türkiye Amerika'nın damarına basarsa bu adamı koz olarak kullanıp bize geri adım attıracaklar.Dış siyaset iyiyse neden hala Fetuhllah nedne ülkemizde değil?
Emin ol sen böyle düşünürsen sürü mantığı oluşur. Ve sırf baştaki parti kazanmasın diye teröristlerin oyunu çoğaltır hatta meclisde çok büyük söz sahibi bile yapabilirsin. Bu durym ise olabilecek en kötü senaryo.Apkya oy vereceğime hdpye veririm zaten kazanmayacaklar :d
Eğer Amerikanın damarına basarsak o yaşlı bunamış adamı değil milli menfaatlerimizi düşünürüz.Amerikanın eğer damarına basarsak onların politikası gereği "Al bu adamı git"demez politikaları gereği seni cezalandırır mesela DAmarına bastığımız bir yeri söyleyeyim Amerika 65.000 kişilik kocaman bir orduyu ülkemize sokup Sözde dindaş ya da sınırdaşlarımıza kuzeyden kara yolu ile gireceklerdi ne yazıktırki ERdoğan bunu meclise sunda şükürki aklı başında bazı milletvekilleri sayesinde hayır dedik.İşte Amerika hayırı duyunca sinirlendi sen kimsin dedi senin askeriyeni bitiririm dedi peki ne yaptı;Amerika var arkasında. Ve bunu öyle sade bir anlaşma ile vereceğini hiç sanmam. Yarın bir gün Libya, Suriye, Irak, Libya veya herahngi bir yerde Türkiye Amerika'nın damarına basarsa bu adamı koz olarak kullanıp bize geri adım attıracaklar.
sen bu düşünceyle oy verme yaşına gelince yıl 2077 olurApkya oy vereceğime hdpye veririm zaten kazanmayacaklar :d
Aynen ab haklısınsen bu düşünceyle oy verme yaşına gelince yıl 2077 olur
Aynen, bunu da destekleyen adama ne anlatabilirsin ki? İsterse sömürge altında yaşayalım, yine de Erdoğan gitsin modundalar. Teröristle işbirliği yapılmasında bile sorun görmüyorlar.Evet sen öğrenmişsin. Böyle siyaset yapmaya devam edin. O adam çıkınca neler olacağını, ülkedeki hücreleri ve örgütleri hesaba katmayın. Yemin ediyorum şunu da destekleyen birini gördüm ya helal olsun
Medyadaki haberleri, etrafınızı, yakınlarınızı gözlemleyemeyecek kadar kör iseniz size terörist olarak gelmez.işte bu yüzden siyaset öğrenmelisiniz. Türkiye'de azımsanamayacak kadar büyük bir HDP oy miktarı var. muhalefet partileri de bu oyları kendilerine çekebilmek için bu tarz yöntemler uyguluyolar. Siz de hemen terörist damgası yapıştırıyorsunuz.
Bu savunmada biraz da siyasetçilerin parmağı var. Liberalizmi savunacağız diye batıranlar...Evet sen öğrenmişsin. Böyle siyaset yapmaya devam edin. O adam çıkınca neler olacağını, ülkedeki hücreleri ve örgütleri hesaba katmayın. Yemin ediyorum şunu da destekleyen birini gördüm ya helal olsun
Siyaset vatanı bölmeye çalışanlarla birkaç oy için işbirliği yapmak destek çıkmak değildir o sizin dediğiniz gözü kararmış koltuğun sevdasına düşmüş satılmışlardır.işte bu yüzden siyaset öğrenmelisiniz. Türkiye'de azımsanamayacak kadar büyük bir HDP oy miktarı var. muhalefet partileri de bu oyları kendilerine çekebilmek için bu tarz yöntemler uyguluyolar. Siz de hemen terörist damgası yapıştırıyorsunuz.
O sözde parti 2 bölümden oluşmuyor bu sadece kendini kandirmaktir. O sözde partinin Çerkez, Lazlar ve diğerleri ile hiçbir baği yokturHDP iki bölümden oluşuyor şuanda
1. Aponun izinden gidenler
2. Kürt Türk haklarının beraber barış içinde yaşamasını isteyenler
Şöyle ki Türkiyede 'de azınsanmaayacak seviyede farklı etnik kökenden insan yaşıyor . Kürtler , Çerkezler , Lazlar vb. bu insanlar kurtuluş savaşında omuz omuza bizlerle savaştı ve tek beklentileri yaşadıları ülkenin selametiydi . Böyle bir ülkede böyle şeyler söylemeniz sadece bizi zayıflatır ve savunmasız bırakır .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seçim kazanmak için seçimden önce Aponun kardeşini TRTye kim çıkardı bi bak bakalım.
Serbest kalıcaksa vücudunun tüm parçaları birbirinden serbest kalmalı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Selehattin Demirtaș serbest kalmalıdır. Haksız yere içeride tutulanlar içeride kaldıkları süreyi göğüslerinde hep bir şeref madalyası olarak taşıyacaklardır. Dedi.
Terörist Selehattin Demirtaș 6-7 Ekim olaylarında Kürt vatandaşların bir kısmını sokağa dökerek 31 Kürt vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu.
Çıkan olaylarda
25 kaymakamlık binası yakıldı.
67 emniyet binası yakıldı.
3 polisimiz şehit oldu
139 polisimiz yaralandı
221 vatandaşımız yaralandı
Bu saatten sonra Ak Parti / MHP'ye oy veren insana koyun, yobaz diyip Teröristlerle ittifak yapan partiye oy verene ne diyecekler çok merak ediyorum.
Destekleyenler dediğinin ve sana öyle diyenlerin %90ı parti tutmuyorCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Selehattin Demirtaș serbest kalmalıdır. Haksız yere içeride tutulanlar içeride kaldıkları süreyi göğüslerinde hep bir şeref madalyası olarak taşıyacaklardır. Dedi.
Terörist Selehattin Demirtaș 6-7 Ekim olaylarında Kürt vatandaşların bir kısmını sokağa dökerek 31 Kürt vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu.
Çıkan olaylarda
25 kaymakamlık binası yakıldı.
67 emniyet binası yakıldı.
3 polisimiz şehit oldu
139 polisimiz yaralandı
221 vatandaşımız yaralandı
Bu saatten sonra Ak Parti / MHP'ye oy veren insana koyun, yobaz diyip Teröristlerle ittifak yapan partiye oy verene ne diyecekler çok merak ediyorum.