Sorabilirsin. Teşhir ürün alınabilir ama sıkıntı çıkma ihtimali yüksek ve çözümü de düşük.Arkadaşlar bulunduğum ilde Mediamarkt Vatan gibi mağazalara gidip teşhir monitör almak mantıklı olur mu test vb şeyleri yapmaya izin veriyorlar mı?
Bütçem yüksek değil yoksa ben de teşhir ürün almak istemiyorum hocam fiyat farkı ne kadar olur peki mesela 4500 5000tllik bir monitör 2500 3000 olur mu?Sorabilirsin. Teşhir ürün alınabilir ama sıkıntı çıkma ihtimali yüksek ve çözümü de düşük.
Garantisiz monitör al daha iyi. Teşhir monitörler mağaza açık olduğu sürece çalışıyorlar ve aşırı yoruluyorlar. Her gün 12 saat en yüksek parlaklıkta çalışıyorlar.Arkadaşlar bulunduğum ilde Mediamarkt Vatan gibi mağazalara gidip teşhir monitör almak mantıklı olur mu test vb şeyleri yapmaya izin veriyorlar mı?
Fiyat farkları yok diye biliyorum. Olsada çok düşüktür.Bütçem yüksek değil yoksa ben de teşhir ürün almak istemiyorum hocam fiyat farkı ne kadar olur peki mesela 4500 5000tllik bir monitör 2500 3000 olur mu?
Garantisiz monitör derken hocam anlamadım 2. el monitörden mi bahsediyorsunuzGarantisiz monitör al daha iyi. Teşhir monitörler mağaza açık olduğu sürece çalışıyorlar ve aşırı yoruluyorlar. Her gün 12 saat en yüksek parlaklıkta çalışıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat farkları yok diye biliyorum. Olsada çok düşüktür.
İkinci el olarak da düşünebilirsin ama ikinci el monitörlerin durumları teşhir ürünlerden daha iyidir.Garantisiz monitör derken hocam anlamadım 2. el monitörden mi bahsediyorsunuz
yoook alınmaz.Arkadaşlar bulunduğum ilde Mediamarkt Vatan gibi mağazalara gidip teşhir monitör almak mantıklı olur mu test vb şeyleri yapmaya izin veriyorlar mı?
Teşhir mal alınmaz hele monitörse hiç alınmazArkadaşlar bulunduğum ilde Mediamarkt Vatan gibi mağazalara gidip teşhir monitör almak mantıklı olur mu test vb şeyleri yapmaya izin veriyorlar mı?
Hocam 2. el monitörlere bakıyorum fiyat farkı koymamış bile adamlar 300 400tl en mantıklısı biraz daha bekleyip internetten sıfırını söylemek o zamanİkinci el olarak da düşünebilirsin ama ikinci el monitörlerin durumları teşhir ürünlerden daha iyidir.