Neler Yeni

teşhir ürün alınır mı

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
PTTavmden bir şey alınmaz :D

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
PTTavmden bir şey alınmaz :D
Niye? Orası da bir e-ticaret sitesi. Satıcı özelinde yorum yapsan anlarım. Birkaç şey aldım satıcı kargoladı geldi yani. Şurdan bişey alınmaz diye genel e-ticaret sitesi ismi vermek kadar saçma bir şey yok.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Niye? Orası da bir e-ticaret sitesi. Satıcı özelinde yorum yapsan anlarım. Birkaç şey aldım satıcı kargoladı geldi yani. Şurdan bişey alınmaz diye genel e-ticaret sitesi ismi vermek kadar saçma bir şey yok.
Satıcı sizi dolandırırsa E-Ticaret sitesinin haklarınızı koruması gerekir. PTTavm de tek başınıza kalırsınız. Bu yüzden PTTavmden bir şey alınmaz diyorum. Satıcı özelinde güvendiğiniz bir marka satış yapıyorsa o zaman alınır ama burada o da yok güvenilir markalar Teşhir ürün satmaz.

Daha saçma bir yorum görmedim e-ticaret ile alakalı. Siteler niye var o zaman. Arkadaş da haklı ptt'den alışveriş yapıp ağlayan olursa kimse de yardım etmez. Göz göre göre ekmeğine yağ sürmeyin adamların.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Satıcı sizi dolandırırsa E-Ticaret sitesinin haklarınızı koruması gerekir. PTTavm de tek başınıza kalırsınız. Bu yüzden PTTavmden bir şey alınmaz diyorum. Satıcı özelinde güvendiğiniz bir marka satış yapıyorsa o zaman alınır ama burada o da yok güvenilir markalar Teşhir ürün satmaz.
Bu konuda diğer sitelerin ekstra bir çabasını görmedim daha önce kendi nezdimde. Kendi haklarımı kendim savundum ve alacaklarımı aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siteler niye var o zaman
Her mağaza kendi sitesini kurmadığı/kuramadığı için var. Bu sitelerin 1. amacı sizin hakkınızı savunmak değil zaten. Memnuniyet için tercih edilmek için itibar kazanmak için bunu yapabilirler ya da kendi politikalarına bunu ekleyebilirler. Sizin e ticaret sitelerinden beklentileriniz çok fazla. Hepsiburada trendyol gibi yerler bugün yardımcı olur yarını belirsiz. Amazon başka bir seviye o yüzden onu katmıyorum ama genel ortalamaya bakacak olursak. Al gülüm ver gülüm

ürün bu arkadaşlar. detay linkde yazıyor ztn
Teşhir ürüne gelince. Teşhir ürün bence görmeden etmeden denemeden asla alınmaz. Ne durumda nasıl geleceğini bilmeden almayın.

Son düzenleme:

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Fettah Özalp
Teşhir 2. El yani

Her mağaza kendi sitesini kurmadığı/kuramadığı için var. Bu sitelerin 1. amacı sizin hakkınızı savunmak değil zaten. Memnuniyet için tercih edilmek için itibar kazanmak için bunu yapabilirler ya da kendi politikalarına bunu ekleyebilirler. Sizin e ticaret sitelerinden beklentileriniz çok fazla. Hepsiburada trendyol gibi yerler bugün yardımcı olur yarını belirsiz. Amazon başka bir seviye o yüzden onu katmıyorum ama genel ortalamaya bakacak olursak. Al gülüm ver gülüm
Anlamlandıramadım.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Bu konuda diğer sitelerin ekstra bir çabasını görmedim daha önce kendi nezdimde. Kendi haklarımı kendim savundum ve alacaklarımı aldım.

Teşhir ürüne gelince. Teşhir ürün bence görmeden etmeden denemeden asla alınmaz. Ne durumda nasıl geleceğini bilmeden almayın.
O siteler o satıcılardan komisyon alıyor boşuna kurmuyor o siteyi orası bir sosyal medya platformu değil. Yeri gelince haklarımı savunacak. Amazon yapıyorsa özellikle devletin kurduğu site yapmakla dahada yükümlü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,120
Üyeler
161,217
Son üye
Olcak Karacakale
Top Bottom