oxyfire
80+

Xiaomi Smart Band 8 Altın-TEŞHİR - PttAVM.com - 2025
Xiaomi Smart Band 8 Altın-TEÅHÄ°R 24 Ay Garantili^^TeÅhir - 2025
Knk ikinci el ürünleri teşhir ürünü diye satıyorlarürün bu arkadaşlar. detay linkde yazıyor ztn![]()
Xiaomi Smart Band 8 Altın-TEÅHÄ°R 24 Ay Garantili^^TeÅhir - 2025www.pttavm.com
Niye? Orası da bir e-ticaret sitesi. Satıcı özelinde yorum yapsan anlarım. Birkaç şey aldım satıcı kargoladı geldi yani. Şurdan bişey alınmaz diye genel e-ticaret sitesi ismi vermek kadar saçma bir şey yok.PTTavmden bir şey alınmaz![]()
Satıcı sizi dolandırırsa E-Ticaret sitesinin haklarınızı koruması gerekir. PTTavm de tek başınıza kalırsınız. Bu yüzden PTTavmden bir şey alınmaz diyorum. Satıcı özelinde güvendiğiniz bir marka satış yapıyorsa o zaman alınır ama burada o da yok güvenilir markalar Teşhir ürün satmaz.Niye? Orası da bir e-ticaret sitesi. Satıcı özelinde yorum yapsan anlarım. Birkaç şey aldım satıcı kargoladı geldi yani. Şurdan bişey alınmaz diye genel e-ticaret sitesi ismi vermek kadar saçma bir şey yok.
Daha saçma bir yorum görmedim e-ticaret ile alakalı. Siteler niye var o zaman. Arkadaş da haklı ptt'den alışveriş yapıp ağlayan olursa kimse de yardım etmez. Göz göre göre ekmeğine yağ sürmeyin adamların.Niye? Orası da bir e-ticaret sitesi. Satıcı özelinde yorum yapsan anlarım. Birkaç şey aldım satıcı kargoladı geldi yani. Şurdan bişey alınmaz diye genel e-ticaret sitesi ismi vermek kadar saçma bir şey yok.
Bu konuda diğer sitelerin ekstra bir çabasını görmedim daha önce kendi nezdimde. Kendi haklarımı kendim savundum ve alacaklarımı aldım.Satıcı sizi dolandırırsa E-Ticaret sitesinin haklarınızı koruması gerekir. PTTavm de tek başınıza kalırsınız. Bu yüzden PTTavmden bir şey alınmaz diyorum. Satıcı özelinde güvendiğiniz bir marka satış yapıyorsa o zaman alınır ama burada o da yok güvenilir markalar Teşhir ürün satmaz.
Her mağaza kendi sitesini kurmadığı/kuramadığı için var. Bu sitelerin 1. amacı sizin hakkınızı savunmak değil zaten. Memnuniyet için tercih edilmek için itibar kazanmak için bunu yapabilirler ya da kendi politikalarına bunu ekleyebilirler. Sizin e ticaret sitelerinden beklentileriniz çok fazla. Hepsiburada trendyol gibi yerler bugün yardımcı olur yarını belirsiz. Amazon başka bir seviye o yüzden onu katmıyorum ama genel ortalamaya bakacak olursak. Al gülüm ver gülümSiteler niye var o zaman
Teşhir ürüne gelince. Teşhir ürün bence görmeden etmeden denemeden asla alınmaz. Ne durumda nasıl geleceğini bilmeden almayın.ürün bu arkadaşlar. detay linkde yazıyor ztn![]()
Xiaomi Smart Band 8 Altın-TEÅHÄ°R 24 Ay Garantili^^TeÅhir - 2025www.pttavm.com
Anlamlandıramadım.Her mağaza kendi sitesini kurmadığı/kuramadığı için var. Bu sitelerin 1. amacı sizin hakkınızı savunmak değil zaten. Memnuniyet için tercih edilmek için itibar kazanmak için bunu yapabilirler ya da kendi politikalarına bunu ekleyebilirler. Sizin e ticaret sitelerinden beklentileriniz çok fazla. Hepsiburada trendyol gibi yerler bugün yardımcı olur yarını belirsiz. Amazon başka bir seviye o yüzden onu katmıyorum ama genel ortalamaya bakacak olursak. Al gülüm ver gülüm
O siteler o satıcılardan komisyon alıyor boşuna kurmuyor o siteyi orası bir sosyal medya platformu değil. Yeri gelince haklarımı savunacak. Amazon yapıyorsa özellikle devletin kurduğu site yapmakla dahada yükümlü.Bu konuda diğer sitelerin ekstra bir çabasını görmedim daha önce kendi nezdimde. Kendi haklarımı kendim savundum ve alacaklarımı aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her mağaza kendi sitesini kurmadığı/kuramadığı için var. Bu sitelerin 1. amacı sizin hakkınızı savunmak değil zaten. Memnuniyet için tercih edilmek için itibar kazanmak için bunu yapabilirler ya da kendi politikalarına bunu ekleyebilirler. Sizin e ticaret sitelerinden beklentileriniz çok fazla. Hepsiburada trendyol gibi yerler bugün yardımcı olur yarını belirsiz. Amazon başka bir seviye o yüzden onu katmıyorum ama genel ortalamaya bakacak olursak. Al gülüm ver gülüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşhir ürüne gelince. Teşhir ürün bence görmeden etmeden denemeden asla alınmaz. Ne durumda nasıl geleceğini bilmeden almayın.