Test sonuçları normal mi

agno

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
Merhaba, sistemim yaklaşık 7 aylık geçenlerde fan sesinin biraz arttığını farkettim ve mx-6 sipariş ettim. Bugün değiştirmeden önce bir teste sokayım dedim ve aida64te 20 dakika denedim. Sonuçlara bakmanızı rica edeceğim. Öncelikle testi doğru yaptım mı sonra ise sonuçlar normal mi söylemenizi rica ediyorum bana değiştirmeye gerek yok gibi geldi 20 dakika sonucunda ortalama 66 derece olarak görüyorum yanlış bakmıyorsam.

Sonuç:
WhatsApp Image 2024-06-12 at 20.31.52.jpeg

@HacıSOFU @Mehmet Yılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem özelliklerim:
13400f
4070
32gb 6000 cl36
samsung 990 pro
gamdias kule tipi soğutucu

mx-6'nın etkisini merak ettiğim için macunu değiştirdim ama düşündüğüm gibi gereksiz oldu çünkü sadece 1 derece farketti yani 20 dakikalık test sonunda ortalama 64.5 dereceyi gördü. önceki macun soğutucunun stok macunu idi mx-6 o kadar abartıldı ki en azından 3-4 derece farketmesini beklerdim :D bu da bilgi olarak kalsın burada

mx-6'nın etkisini merak ettiğim için macunu değiştirdim ama düşündüğüm gibi gereksiz oldu çünkü sadece 1 derece farketti yani 20 dakikalık test sonunda ortalama 64.5 dereceyi gördü. önceki macun soğutucunun stok macunu idi mx-6 o kadar abartıldı ki en azından 3-4 derece farketmesini beklerdim :D bu da bilgi olarak kalsın burada
Stok macunlar kaliteli oluyor mx6 kadar olmasada demekki seninki kurumamış ve boşuna değiştirmişsin

Stok macunlar kaliteli oluyor mx6 kadar olmasada demekki seninki kurumamış ve boşuna değiştirmişsin
evet onu biliyordum aslında ama dediğim gibi farkı görmek istemiştim sadece ve neredeyse fark yokmuş hatta diğerini 7 ay kullanmıştım belki mx-6 o kadar bile gitmeyecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,294
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri