Neler Yeni

Tetenoz aşısı olmalımıyım ? yardım.

kral adam sana sormucak ne sorup sormucağını yardım etmek istemiyosan görmezden gel boşuna artistliğe lüzum yok
garip gelmeye başladı forum
kendisini hawli zannedenler burda artislik nerde var anlatsana
yapması gerekeni biliyor ama halen fikir alıyor
yani kalp amiliyatı esnasında aile bireylerine gidip iyi stent mi kötümü takalım demek gibiydi
neyse boş muhabbet çoğaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan b
beyler yardım edenler için teşekkür ederim gereksiz tartışmamıza gerek yok herkes sağolsun. bide tetenozla duşun ne alakası var 24 saat duş almamam söylendi neden bilmiyorum.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Tuğra
  • Riskli ortamlardan uzak durmak: Paslı ve kirli yüzeylerle temastan kaçınılmalıdır 3.
Pasla alakası yok yeniden diyorum tamamen topraktan ve benzeri maddesinden bulaşan birsey.

Paslı şeylerden temastan kacinmanin sebebi demir malzemeleri toprak toz ve benzeri maddelerle temastan halinde olduğu içindir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan b
Pasla alakası yok yeniden diyorum tamamen topraktan ve benzeri maddesinden bulaşan birsey.

Paslı şeylerden temastan kacinmanin sebebi demir malzemeleri toprak toz ve benzeri maddelerle temastan halinde olduğu içindir.
valla bilmiyorum evde olan paslı bişey kesmişti hocam aşı oldum kolumda ufak ağrılar var geçer diye düşünüyorum halsizlik falan.

Clayz

80+ Silver
Sandalyemin ayağının üstündeki demirin paslı kısmı ayağımı kesmiş kanatmış kan kurumuş tam olarak paslı kısım mı kesti bilmiyorum biraz sonra fark ettim sizce tetanos olmam gerekir mi internette bir şey gördüm tetenozun pasla ilgisi olmadığına dair sizce ne yapmalıyım en son 5-6 yıl önce olmustum tetanos sanırım emin değilim yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
her hafta sorulan mistik soru tabıkıde gıdıp ol sonra basına ıs alırsın allah korusun

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
telefon aşısı diye okudum...

Clayz

80+ Silver

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
okr
Sandalyemin ayağının üstündeki demirin paslı kısmı ayağımı kesmiş kanatmış kan kurumuş tam olarak paslı kısım mı kesti bilmiyorum biraz sonra fark ettim sizce tetanos olmam gerekir mi internette bir şey gördüm tetenozun pasla ilgisi olmadığına dair sizce ne yapmalıyım en son 5-6 yıl önce olmustum tetanos sanırım emin değilim yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
hocam sağlık bu şakası yok gidin bence zarar gelmez.

Top Bottom