Neler Yeni

Teymur İletişim Güvenilir Mi? (Güvenilir Değilmiş)

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
İstanbul'da oturuyorum. Teymur İletişim diye bir yerden kargo ile telefon almayı düşünüyorum.
Teymur İletişim güvenilir mi?
Teymur İletişim 1.jpg
Teymur İletişim 2.jpg

Son düzenleme:

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,777
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bence güvenme
En azından bu tarz yerlerden alacaksan görerek al derim.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Güvenme neden direk kırk yıllık müşterileri gibi hemen atuyorum yazsınlar neden güvensinler adamlara göndersinler
Hemen aldırmak için de tükenmek üzere yazmaları da cabası

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Bunlar kaçak getiriyorlar, tedarikçi garanti dediği de kendi yapacak yoksa o telefonlar o kadar ucuz değil. IMEI olayında ise hafıza kartıyla beraber dahil olan 3 hat yuvasının ikisini iptal ettiriyorlar ya da farklı bir telefonun IMEI'sini atıyorlar. Ben olsam para biriktirip orijinal bir ürün alırdım ama asan kalmış tabii ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mazlum Yılmaz
Bende istanbul şişlide oturuyorum bende letgo'da bakınırken denk geldim note 9 arıyordum 1600 lira yazmıştı güvendim şansımı denedim parayı gönderdim telefon bugün elime ulaştı adamların söylediğinin ne eksiğim ne fazlası Kılıf ve jelatin hediye eklemiş bahsetmediler bile telefoncuya gösterdim Piyasadaki en iyi kayıtlı telefonlardan birini almışsın gönlün rahat olsun dedi bence şansını dene sorun yaşansa bende yaşardım

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Bende istanbul şişlide oturuyorum bende letgo'da bakınırken denk geldim note 9 arıyordum 1600 lira yazmıştı güvendim şansımı denedim parayı gönderdim telefon bugün elime ulaştı adamların söylediğinin ne eksiğim ne fazlası Kılıf ve jelatin hediye eklemiş bahsetmediler bile telefoncuya gösterdim Piyasadaki en iyi kayıtlı telefonlardan birini almışsın gönlün rahat olsun dedi bence şansını dene sorun yaşansa bende yaşardım
Yanlış anlama ama foruma bugün kayıt olmuşsun, ilk mesajını da bu konuya yazmışsın..

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mazlum Yılmaz
Yanlış anlama ama foruma bugün kayıt olmuşsun, ilk mesajını da bu konuya yazmışsın..
Evet bu siteye daha önce girmemiştim bende bu ensar abi gibi internette arattım Teymur iletişim güvenilir mi diye bu sayfa çıktı yorum eklemek istedim üyelik istedi az önce açtım

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Evet bu siteye daha önce girmemiştim bende bu ensar abi gibi internette arattım Teymur iletişim güvenilir mi diye bu sayfa çıktı yorum eklemek istedim üyelik istedi az önce açtım
Yorum için teşekkür ederim.
Telefonun fotoğraflarını vs. ekleyebilir misin?

Top Bottom