bilmiyorum emin değilim ben olsam güvenmemİstanbul'da oturuyorum. Teymur İletişim diye biryerden kargo ile telefon almayı düşünüyorum.
Teymur İletişim güvenilir mi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Adam daha xiaomi yazamıyor. Ben olsam almam.İstanbul'da oturuyorum. Teymur İletişim diye biryerden kargo ile telefon almayı düşünüyorum.
Teymur İletişim güvenilir mi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bir de HevaleAdam daha xiaomi yazamıyor. Ben olsam almam.
Yanlış anlama ama foruma bugün kayıt olmuşsun, ilk mesajını da bu konuya yazmışsın..Bende istanbul şişlide oturuyorum bende letgo'da bakınırken denk geldim note 9 arıyordum 1600 lira yazmıştı güvendim şansımı denedim parayı gönderdim telefon bugün elime ulaştı adamların söylediğinin ne eksiğim ne fazlası Kılıf ve jelatin hediye eklemiş bahsetmediler bile telefoncuya gösterdim Piyasadaki en iyi kayıtlı telefonlardan birini almışsın gönlün rahat olsun dedi bence şansını dene sorun yaşansa bende yaşardım
Evet bu siteye daha önce girmemiştim bende bu ensar abi gibi internette arattım Teymur iletişim güvenilir mi diye bu sayfa çıktı yorum eklemek istedim üyelik istedi az önce açtımYanlış anlama ama foruma bugün kayıt olmuşsun, ilk mesajını da bu konuya yazmışsın..
Yorum için teşekkür ederim.Evet bu siteye daha önce girmemiştim bende bu ensar abi gibi internette arattım Teymur iletişim güvenilir mi diye bu sayfa çıktı yorum eklemek istedim üyelik istedi az önce açtım
buyur abi inanmıyorsan bana fotografı da var bendeYanlış anlama ama foruma bugün kayıt olmuşsun, ilk mesajını da bu konuya yazmışsın..