Neler Yeni

Teymur İletişim Güvenilir Mi? (Güvenilir Değilmiş)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bayram UMUT
İstanbul'da oturuyorum. Teymur İletişim diye bir yerden kargo ile telefon almayı düşünüyorum.
Teymur İletişim güvenilir mi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
"Teymur İletişim" sahte dolandırıcı sakın bir şey almayın, ben Xiaomi Mi Box S siparişi verdim ibanına 380 ₺ gönderdim ama ürün gelmedi, Savcılığa ve Polise başvurdum inceleme devam ediyor. Aşağıda öneren "Mazlum3435" de bunların adamı teşkilat muhtemelen. Konu ile ilgili mağduriyet yaşayan var ise polise ve savcılığa başvursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende istanbul şişlide oturuyorum bende letgo'da bakınırken denk geldim note 9 arıyordum 1600 lira yazmıştı güvendim şansımı denedim parayı gönderdim telefon bugün elime ulaştı adamların söylediğinin ne eksiğim ne fazlası Kılıf ve jelatin hediye eklemiş bahsetmediler bile telefoncuya gösterdim Piyasadaki en iyi kayıtlı telefonlardan birini almışsın gönlün rahat olsun dedi bence şansını dene sorun yaşansa bende yaşardım
Dolandırıcı Haysiyetsiz şerefsizler sizi, insanların alın teri ile kazandığı Helal paraya göz dikiyorsunuz, mahkemede görüşeceğiz sizinle.

Ekler

• Screenshot_2020-12-22-23-24-06-368_com.abtnprojects.ambatana.png
    Screenshot_2020-12-22-23-24-06-368_com.abtnprojects.ambatana.png
    241.5 KB · Hit: 94
Son düzenleme:

yusa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yuşa Demir
Kesinlikle teymur iletişimden hiçbirşey almayın keşke bu forumu iki saat önce görseydim Xiaomi tv box için para gönderdim şerefsizler parayı aldıktan sonra ne telefonlara baktılar nede geri mesaj gönderdiler katıksız dolandırıcılar allahtan paranın tamamını göndermedim Show tv ye savcılığa ve emniyete suç duyurusunda bulundum şerefsizler milletin cebindeki üç kuruşa göz dikmişler allah boğazlarında bıraksın inşallah telefon numarası bu +90 553 914 16 86

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neden oradan alıyorsunuz ki?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Ben buradan telefon almadım, birkaç arkadaşın yorumuna bakarsak da pek güvenilir bir firma gözükmüyor..

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nafiz öztürk
Yorum için teşekkür ederim.
Telefonun fotoğraflarını vs. ekleyebilir misin?
Asla guven me para verme ben 200 TL dolandırıdım cihaz eline geceden verme para

Ben buradan telefon almadım, birkaç arkadaşın yorumuna bakarsak da pek güvenilir bir firma gözükmüyor..
Dolandırıcılık yapıyor teymur iletişim letgoda

NoName34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Veli
buyur abi inanmıyorsan bana fotografı da var bende
Yalancı ya bir şey yapmıyorlar nede olsa. Sakın inanmayın. Ben TvBox için anlaştım parayı yolladım sonra hem cepten hem letgodan engel attılar. Siz sakın paranızı kaptırmayın. Letgo sayfasından bakinca da olumlu yorumlar var ama şebeke oldukları için hepsi bir oyun zaten. Burada bu zat in yaptığı gibi. Resim fotolarını atacağına yatırdığın ücretin dekontunu göster.

Asla guven me para verme ben 200 TL dolandırıdım cihaz eline geceden verme para

Dolandırıcılık yapıyor teymur iletişim letgoda
Sende benim gibi TvBox olayında dolandirilmissin demek ki hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsa Aslan
Teymur İletişim adı altında dolandırıcılık yapan hesap her kapandığında farklı bir isimle dolandırmaya devam ediyorlar. Ben para göndermeden önce burada ki mağdur kişileri gördüğümden parayı yollamayıp dolandırıcı olduğunu yüzüne vurunca ana avrat küfürler edip anında engellemişti. Cimer ve Siber Suçlar a yazdığım şikayetten sonra az önce beni polis memuru arayıp gelip ifade verip vermeyeceğimi sordu. Eğer dolandırılan veyahut hakarete uğrayan varsa lütfen bana instagram ulaşsın. Kullanıcı adım @isadiyebiri_

Top Bottom