Neler Yeni

TFF hakem toplantısı yayınlandı

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam o hakem kızağa çekildi yanlış bilmiyorsam özellikle var hakemi ama bu 2 hakem de devam ediyor şu an
Olmayan pozisyona penaltı verdikten sonra istediklerini yapabilirler. Burada net müdahale var ne yapılacak hakeme?

eneskaya6

80+ Silver
Hakemler olmasa 8-10 puan ilerideydik. Türk futbolunu bitirdiler bunlar. ''olsun kanka ya bizim uefa kupamız var''
AKLGUJHBAWGKAWGYNAWL.KGMAŞW GECE GECE KOPTUM UAGYWVFUAWKGBJAWIGKAG Türk futbolu tarihinde görülmemiş penaltılar kazandı fener ona rağmen şu yorumlar harika abi

Emsal

80+ Silver
Hakemler olmasa 8-10 puan ilerideydik. Türk futbolunu bitirdiler bunlar. ''olsun kanka ya bizim uefa kupamız var''
Çok karakterli bir takım var bu sene isterse şampiyon olmasın bence hocam 1-2 isim hariç hepsi çok iyi niyetli fbliler ferdi, osayi , çağlar irfan, tadic, ismail , fred , djiku hepsi taş gibi erkek gibi çıkıp oynuyorlar bence artık şampiyon olmadan dahi şampiyon oldular gönüllerde:)

1711405104632.jpeg

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
Gsnin oyunu kötü değil bence ben beğeniyorum ama 3-4 futbolcu çok fazla çakallık peşinde koşuyor nelsson - torreira - mertens - okan buruk , beni izlerken çok rahatsız ediyor yere atlamalar faul beklemeler yere yatıp süre geçirmeler , böyle işler hiç hoşuma gitmiyor hocam

Fb de irfancan eğribayat böyle mesela biraz da mert Hakan ama bu oyuncular çok oynamıyor , bir kere de dzeko kendini atmıştı mesela ona karşı da tam sevgi ile bakamıyorum ama gsnin oyuncuları seviyesinde değil kesinlikle

Erkek gibi oynayıp futbolu güzelleştiren takım bu sene Fenerbahçe hakkı ile savaşıyor bence hakem hatalarını 2 takım içinde hiç katmadan söylüyorum
Hocam valla dürüst olacağım iki takımda da bence eşit seviyede yaşanan olayları abartanlar var ve bunları hepsi yanlış hakem kararları, taraf tutan hakemler ve denetleyip hakemlere ceza vermeyen kurullar/yönetimler.

Bu oyuncuların hiçbiri kendi liglerinde böyle saçma sapan hareketlere girişmez iken bizim lige geldiğinde hepsi fırıldak oluyor ve tüm sebebi yine hakem kararları. Bakıyor hakem lehine karar veriyor bir oyuncunun, sonraki hafta bütün maçlarda görüyoruz benzer pozisyonlara düdük çalındığını.

Bunu teşvik eden teknik direktörleri de oyuncuları da Allah ıslah etsin ne diyeyim ki. Ne doğru düzgün top oyunda kalıyor, ne alınmış doğru karar izleyebiliyoruz. Sonuç olarak da insanları birbirine kırdırıyorlar. Örnek olarak bu posttaki boş kavganıza göz atabilirsiniz. :kekw:

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Çok karakterli bir takım var bu sene isterse şampiyon olmasın bence hocam 1-2 isim hariç hepsi çok iyi niyetli fbliler ferdi, osayi , çağlar irfan, tadic, ismail , fred , djiku hepsi taş gibi erkek gibi çıkıp oynuyorlarsa bence artık şampiyon olmadan dahi şampiyon oldular gönüllerde:)

Alıntıyı görüntüle
Bizim sahaya binlerce çevik kuvvet gelirken trabzon sahasına birkaç şunun gibi ablanın olması da şaşırtmıyor. :D
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmadaki kadın güvenlik görevlilerinin tutumları dikkat çekti. Öfkeli taraftarlara sadece Hayır diyerek engel olamaya çalışan güvenliklerin böyle bir maça görevlendirilmesine ise tepki yağıyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam videoyu izlediniz mi 2 hakem de kendi ağzı ile diyorlarki yanlış karar verdik :)
Dostum ayağa müdahale var? Hakem neyin yanlış kararını veriyor? Yukarıda dediğim gibi, TR'de olan klasikleşmiş şey, başka bir olayı unutturmak için servis edilen başka bir olay.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Hocam valla dürüst olacağım iki takımda da bence eşit seviyede yaşanan olayları abartanlar var ve bunları hepsi yanlış hakem kararları, taraf tutan hakemler ve denetleyip hakemlere ceza vermeyen kurullar/yönetimler.

Bu oyuncuların hiçbiri kendi liglerinde böyle saçma sapan hareketlere girişmez iken bizim lige geldiğinde hepsi fırıldak oluyor ve tüm sebebi yine hakem kararları. Bakıyor hakem lehine karar veriyor bir oyuncunun, sonraki hafta bütün maçlarda görüyoruz benzer pozisyonlara düdük çalındığını.

Bunu teşvik eden teknik direktörleri de oyuncuları da Allah ıslah etsin ne diyeyim ki. Ne doğru düzgün top oyunda kalıyor, ne alınmış doğru karar izleyebiliyoruz. Sonuç olarak da insanları birbirine kırdırıyorlar. Örnek olarak bu posttaki boş kavganıza göz atabilirsiniz. :kekw:
O yüzden diyoruz ya maçı hakkaniyetle yönetecek hakem getirelim ama malum takım biz Türk hakemlerine güveniyoruzdan başka bir şey demiyorlar. :D

Emsal

80+ Silver
Dostum, ayağa müdahale var? Hakem neyin yanlış kararını veriyor? Yukarıda dediğim gibi, TR'de olan klasikleşmiş şey, başka bir olayı unutturmak için servis edilen başka bir olay.
Tamam ben demiyorum sahada kararı veren hakem diyor ki yanlış karar vermişim

eneskaya6

80+ Silver
Aga Ali koçu kim Fenerin başına getirdiyse allah razı olsun onun sayesinde yaşadığımız makara mutluluk anlatılmaz. Adam basarısızlıktan artık her maç atılan taç atışlarına kadar acıklama yapıp 3ıq taraftarını da arkasına alıp algı yapacak awoouıhfgawoışgawgoşawg.awg

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
O yüzden diyoruz ya maçı hakkaniyetle yönetecek hakem getirelim ama malum takım biz Türk hakemlerine güveniyoruzdan başka bir şey demiyorlar. :D
Bak onda da haklısın çok saçma açıklamalardı ama bence o da çözüm olmayacak hocam. Yönetimin, kurulların da köklü değişikliğe gitmesi lazım. Gereksiz bir lobicilik var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum, ayağa müdahale var? Hakem neyin yanlış kararını veriyor?
Hocam bence dürüst olalım bu da bundan sonraki hafta Fb'ye olan penaltı da aynı şekilde yanlış kararlardı. Keşke yapmasa hakemler de işte liyakat yerlerde olunca böyle dönüyor maçlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fener'de tek üzüldüğüm konu Aziz Yıldırım'ın gitmesiydi. Bir Galatasaray'lı olarak söylüyorum ligin en omurgalı başkanı bence oydu. Terim'i de şu son dolandırma olayları olmasa(ki tam içinde değildi ama teşvik etmiş herhalde) onu da yakın bir sıraya koyardım. Şu anki ligde dediğini yapan teknik direktör yok. Kabul edelim.

tuxenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yiğit taha aydin
abi galatasaraylıya göre fenere son dakika penaltı verdikleri için fenerbahçe kayrılır, fenerliye göre ofsaytımsı bilmem ne olur galatasaray kayrılır. bu işin doğrusu yok. uzun süredir futbolu takip ediyorum bu kadar gerilimli ve şiddet dolu bir sezon hatırlamıyorum. umarım daha fazla kaza bela olmadan şu sezon biter de eskisi gibi sadece "rekabetin" olduğu evrelerimize döneriz. ben de galatasaraylıyım ama artık bu muhabbetlerden içim çürüdü. keşke adam gibi bi federasyon gelse de 3-5 yıla iklimi düzeltse ve sadece futbol konuşsak. ama nerde bizde o şans.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,813
Üyeler
166,273
Son üye
shode
Top Bottom