ne diyon knk bir tane maç kazandınız alt tarafı oda geçen sezonTamam Kanka En Küçük Sizsiniz Hadi Yaranız Var Ki Gocunuyonuz Bu Arada Ertesi Gün Hapını Almayı Unutmayın Yarın Bjk Bizi Hamile Bıraktı Felan Diyip Gelmeyin Ha Hadi Bb
Yani yazdıklarını okudum da ne kadar toxic bir fanatiksin ya iğrendim yazdıklarındanBen hangi takımlıyım?
ne diyon knk bir tane maç kazandınız alt tarafı oda geçen sezon
Avrupada adam akıllı bir tane başarınız bile yok
Boşver Kanka Bunun Gibilerle TartışılmazYani yazdıklarını okudum da ne kadar toxic bir fanatiksin ya iğrendim yazdıklarından
Bilemedin ama bilememe suçunu başkasına atıp TFF'yi suçlayabilirsin.(!)
Doğrudur bununla yaşamayı öğrenmen lazım.Yani yazdıklarını okudum da ne kadar toxic bir fanatiksin ya iğrendim yazdıklarından
O çıktığınız grupta hangi adam akıllı takım vardıBizim UFEA Kupamız Var
Hatırlatam Gruplardan Tek Nağmalup Çıkan Türk Takımı Bjk Hadi İkile
Beşiktaş'ın grubunda prime napoli prime benfica vardı gruptan sonrada prime bayern geldi sizin grubupta 3.lig takımına yenilen bayern tarihin en kötü manchester united'ı varO çıktığınız grupta hangi adam akıllı takım vardı
Ve o dalga geçtiğin uefa kupasını niye fb ve jk alamadı?
Tarihin en kötü unitedı var kanziBeşiktaş'ın grubunda prime napoli prime benfica vardı gruptan sonrada prime bayern geldi sizin grubupta 3.lig takımına yenilen bayern tarihin en kötü manchester united'ı var
Tranzonlusun O Zaman HamsiBilemedin ama bilememe suçunu başkasına atıp TFF'yi suçlayabilirsin.(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğrudur bununla yaşamayı öğrenmen lazım.
Tarihin en kötü unitedı var kanzi
Alıntıyı görüntüle
bodo dan ve antalyadan 3 yemişsin hala konuşuyonmu ya