1721
80+ Bronze
ulan bu ülkenin aynı takımı birbiri avrupada yenilsin diye bakıyor .dfutbolu gerdiler. daha 3 gün önce en ufak itirazda bile "KAPTAN OLAN" dzeko'ya sarı, fred'e sarı gösterdi adam. dzeko'nun why dediğini televizyondan gördüm. ona rağmen adamı kovmaya çalıştılar, adam da itirazlarıını arttırdı tabii. ama hakem maçı gerdikçe gerdi. beşiktaşlı lavuk: hem el yaptı, gole doğru giden adama net faul yaptı ona rağmen ne sarı kart yedi ne de uyarı verildi. VAR ayağına hakem maçı uyuttu. bu arada ikinci penaltı öncesi hakem bingöle kırmızı verdi. mert günok itiraz etti diye de sarı vermişti. itirazlar sonucu kırmızıyı sarıya çevirdi ancak mertin sarısı iptal edilmedi. bu gibi aptallıkların döndüğü bir ortamda ne yazık ki böyle şeylerin olma oranı artıyor. malum sarı kırmızı takımın taraftarı ve yöneticileri de futbolu geriyor bunu da unutmamak lazım. Ali koçta bu oyuna gelip, germe işlere girişmeye başladı onun da unutmamak gerek.
bunu forumda da görebilirsiniz. galatasaray yenildiği zaman dalga geçen sayısı 2-3 kişidir. ama fenerbahçe yenildiği an konusu bile açılıyor böyle saçmalık görmedim. ben 5-6 sene önceye kadar avrupa da galatasaray başarı elde edince kutlayan adamdım, bizi bu duruma onlar getirdiler. otobüs kurşunlandı sesleri çıkmadı, sesi çıkanında dalga geçmek için çıktı. bu takım şampiyonluğa gidiyordu la şampiyonluğa..
sırf bu yüzden iyi oyuncularımızı kaybettik, genç yetenekler korktukları için gelmediler.. lafın kısası biz aynı ülkenin takımlarıyız. galatasaray 5 yer fenerede etkisi olur. fener 6 yer galatasarayda etkilenir. bundan sadece 2 kişi iyi etkilenir: ülke puan sıralamasındaki 9ve10. ülke.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece onu çıkardıysan senin bileceğin iş. ben objektif biriyim kendi takımıma yapılan eleştirilerde haklıysanız haklısınız derim.Aynen kardeşim hep malum takım
Mesaj otomatik birleştirildi:
onların suçlu olduğu açık zaten. benim anlatmak istediğim, daha ülke olarak bir değiliz. bu olayları çözmek istiyorsan tüm takımlar omuz omuza olmalıdır.İpin ucunu kaçıran TFF ve MHK. Bir çok eski hakem çok büyük ve önemli şeyleri açıkladı ifşa etti ama değişen hiç bir şey olmadı. İzmir bölgesi hakemleri mesela, VAR hakemlerinin maçın orta hakemine farklı görüntü izletmesi vs vs say say bitmez. Tüm bunlara rağmen hiç bir şey değişmedi. İnsanlar emek veriyor mücadele ediyor, taraftar para ve zaman harcıyor, yöenticiler borca giriyor veya takımları borca sokuyor. Tüm bunların karşılığında haksızlık görüp, yetkili kişilerinde hiç bir şey yapmadığı yerde artık insanlar kendi adaletini sağlamaya başlar. Bu doğanın kanunu. Suçlu aranacaksa önce TFF sonra MHK.