Neler Yeni

🚨🚨 TFF ORTALIK KARIŞTI SERT KARARLAR GELİYOR 🚨🚨

majorw0w

80+ Silver
yabancı hakem gelse keşke malum kuş takımı ilk 10 a girebilecek mi acaba merak ediyorum antep karagümrük trabzon maçında olanları gördü herkes daha bi çok maçta ite kalka hakemlerle geldiler bundan sonra ne yapacaklar acaba bayraklarıda yarıya indirmişlerdir :D malum başkanları hakemlere sallıyordu geçen hafta tokatlayın diye
floryada bayraklar yarıya indirildi.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

ahmetbirs

80+ Bronze
rezillik hala konuya YETHERRRR YETERRRRRRRRRR editi atılmamış

TİTAN.

80+ Platinum
  • Beğen
Reaksiyonlar: 1721

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
"malum sarı kırmızı takımın taraftarı ve yöneticileri de futbolu geriyor." germiyor musunuz ? fenerbahçe maç kazandığı an yapılan açıklamalar, ceza sahasına en fazla giren takım olmamıza rağmen verilen "geneli" doğru olan penaltılara bu penaltı değil diyen siz değil misiniz? çok uzaklara gitmene gerek yok. fenerbahçe için açılan bütün maç konularında 1 tane fenerli zor görürsün. %90ı başka takımlıdır hatta çoğu galatasaraylıdır. ve gerici paylaşım yapan twitter adminlerini saymıyorum bile. dersen ki "fenerbahçe hiç yapmıyor mu?" diye.
onlarda yapıyor tabii ona hiçbir lafım da yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta son attığım mesajın 2 altına gidebilirsin bak bakayım kim değersizleştirme yapıyor.
"malum sarı kırmızı takımın taraftarı ve yöneticileri de futbolu geriyor." germiyor musunuz ?
Bunda tek bir suçlu yok tüm büyük takımların payı var hepsinin açıklaması yarattı bu kaos ortamını.
fenerbahçe maç kazandığı an yapılan açıklamalar, ceza sahasına en fazla giren takım olmamıza rağmen verilen "geneli" doğru olan penaltılara bu penaltı değil diyen siz değil misiniz?
Geçen sezon en çok açıklama yaparak kulüp rekorunu kırdınız :)
çok uzaklara gitmene gerek yok. fenerbahçe için açılan bütün maç konularında 1 tane fenerli zor görürsün. %90ı başka takımlıdır hatta çoğu galatasaraylıdır. ve gerici paylaşım yapan twitter adminlerini saymıyorum bile. dersen ki "fenerbahçe hiç yapmıyor mu?" diye.
Bazı maçlar özelinde makara dönüyor sen çok kasmışsın. Twitter sayfalarını bir kenara koy onlar para için tweet atıyor kötü ya da iyi ne kadar etkileşim o kadar köfte.

1721

80+ Bronze
"malum sarı kırmızı takımın taraftarı ve yöneticileri de futbolu geriyor." germiyor musunuz ?
Bunda tek bir suçlu yok tüm büyük takımların payı var hepsinin açıklaması yarattı bu kaos ortamını.
fenerbahçe maç kazandığı an yapılan açıklamalar, ceza sahasına en fazla giren takım olmamıza rağmen verilen "geneli" doğru olan penaltılara bu penaltı değil diyen siz değil misiniz?
Geçen sezon en çok açıklama yaparak kulüp rekorunu kırdınız :)
çok uzaklara gitmene gerek yok. fenerbahçe için açılan bütün maç konularında 1 tane fenerli zor görürsün. %90ı başka takımlıdır hatta çoğu galatasaraylıdır. ve gerici paylaşım yapan twitter adminlerini saymıyorum bile. dersen ki "fenerbahçe hiç yapmıyor mu?" diye.
Bazı maçlar özelinde makara dönüyor sen çok kasmışsın. Twitter sayfalarını bir kenara koy onlar para için tweet atıyor kötü ya da iyi ne kadar etkileşim o kadar köfte.
tamam hocam, ben zaten fenerbahçe sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ki. sadece bunlara gerek var mı diyorum. bizim yöneticiler yapmasın ,sizinkiler yapmasın. veya siz yapmayın biz de yapmayın diyorum.

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Turhan Işık
Koç sinyali çaktı adamı da uygulamasını yaptı. Koçun futbola girmesinde ki tek gayesi ülkeyi futbol üzerinden karıştırma çabası. Yoksa bu kadar başarısızlığa rağmen orada nasıl durabilir?

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
tamam hocam, ben zaten fenerbahçe sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ki. sadece bunlara gerek var mı diyorum. bizim yöneticiler yapmasın ,sizinkiler yapmasın. veya siz yapmayın biz de yapmayın diyorum.
Biz burda ne kadar konuşsak boş, onlar yine kitleleri yönetmek için bu yollara başvuracak bunu önleyemeyiz.

1721

80+ Bronze
bu arada son yazdığın makara olayı sınırı aştı. sırf bu konulardan dolayı sayısız kişi uyarı yemiştir. @Fatih Sultan Terim 'in profiline gir bak orda bizde makara yapıyoruz ama dozunda yani. her şeyin dozu olmalı diye düşünüyorum. iyi günler iyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,997
İsim
Burak Karadağ
Saygı çerçevemizi bozmayalım yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyvallah dostum hem hem çok iyiyim hem çok kötüyüm
Şu an hastanedeyim ...
Hastanedesin, hmm sanırsam kendin için değil bir başkası için? (Geçmiş olsun)

ahmetbirs

80+ Bronze
ya bu hakemler mete kalkavana üzerinden basın açıklaması yapmışta sormak lazım sayın mete kalkavan çok değil gecen sene sana gelen bir tekmenin önüne gecen veya sana isabet edecek bir tekmenin isabet ettiği josef hakkın bir açıklama yaptın mı bu tarzı ? yada VAR hakeminle bir olup maç sonrası adama kırmızı kart verdin mi :D ve tff bu adama ceza uyguladı mı :D ek olarak neyse sıktı bir beşiktaşlı olarak holiganlık fanatiklik yapmak istemiyorum ama geçen sene benim oyuncum vereceği mesajı vermiş bu sene benim taraftarım mesajını en üst perdeden vermiş haaaa ne kadar sevmesemde eski başkanımda hakemler konusunda bir değişim dönüşüm yapılması noktasında öncü olmuş fakat 2 sözde ezeli rakibin kardeş kardeş anlaşması sonucu hakemler ve hakem kararları gibi vahim bir konuda bir adım atılmamış atılan adımdan(hakemlerin değiştirilmesi) geri dönülerek ciceklerle karşılandılar şuan dahi x bir televizyon kanalında yorumcular isim vermeden geömiş yıllarda hakemlere ve medya mensuplarına uygulanan mobbingden şiddet olaylarından bahsederken josefi ANMIYORLAR 2 yüzlülük :D

Top Bottom