Neler Yeni

TFF ve beIN sports, bugün özel yazılımını ilk kez test edecek

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
HALA KAFAN BASMADI. SÜREKLİ KAMPANYA OLUYOR ZATEN. BEKLE 2 HAFTA. KAMPANYASIZ FİYATI ATIP DURMA.Tüm ligi 200 e veriyor adamlar anla şunu artık.

1726921282679.png

Bu arkadaşta gayet güzel açıklamış

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
SÜREKLİ KAMPANYA OLUYOR LAFINI SENİN KAFAN NİYE ALMIYOR. GEÇEN SENE ARALIKTA BEDAVA BİLE DAĞITTILAR 6 AYLIK. BEKLE ALACAKSAN. ALMAYACAKSAN DA YAZIP DURMA
Senin kafan peki şu anda kampanya olmadığını niye almıyor peki sen onu söyle sende iki de bir kampanya yazıp yazıp durma artık

Şu anda bir kampanya yok olursa hepimizin haberi olur zaten bir şekilde anladın mı

yenigeldim

80+ Silver
Senin kafan peki şu anda kampanya olmadığını niye almıyor peki sen onu söyle sende iki de bir kampanya yazıp yazıp durma artık

Şu anda bir kampanya yok olursa hepimizin haberi olur zaten bir şekilde anladın mı
YAV BELLİ ARALIKLARLA OLUYOR İŞTE. YİNE YAPACAKLAR. ALACAKSAN ORADA ALIRSIN.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
YAV ŞU AN KAMPANYA YOK. ŞU AN YOK. SÜREKLİ OLUYOR. ALACAKSAN KAMPANYA OLACAK NEDEN ANLAMIYORSUN. BOZUK PLAK GİBİ TEKRAR EDİYORSUN. 200 E DÜŞÜRÜP DURUYORLAR SATILSIN DİYE
Bak bozuk plak giibi 200 tl ve kampanya diyen sensin bak biz kampanya olmuyor demiyoruz şu anlık kampanya yok diyoruz anladın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

YAV BELLİ ARALIKLARLA OLUYOR İŞTE. YİNE YAPACAKLAR. ALACAKSAN ORADA ALIRSIN.
Tamam işte bizde şu anda kampanya yok ne zaman olacağı belli değil diyoruz

Kampanya olduğunda duruma göre bir şeyler yapılır elbet ki

yenigeldim

80+ Silver
Bak bozuk plak giibi 200 tl ve kampanya diyen sensin bak biz kampanya olmuyor demiyoruz şu anlık kampanya yok diyoruz anladın mı
hayır öyle demiyorsun. 400 çok pahalı kaçak izlicem diyorsun. sana diyoruz ki herkes 200 den alıyor. kaç kişi geldi 200 e aldım dedi. sen 400 diye inat ediyorsun. herkes kampanya bekle diyor sana. kampanyasız fiyatı atıp duruyorsun.

bak mesela diğer bir konuda biri paylamış. 29 tl yi ver 1 ay izle. sonrasına yine bakarsın

1726921633464.png

hamzaersoy

80+ Bronze
be enayiler be özel hayatında kimseyle konuşmayı beceremeyip burada ahkâm kesenler. şu kadar ufak ve basit bir olayı bile bu kadar büyütecek ve agresifleşecek, şu uslüple konuşacak kadar nasıl sipastik olabiliyorsunuz. adamın dediği tek şey “kardeşim ben bu kampanyayı görmedim duymadım. şuanki fiyatı da pahalı değil fakat 4 tane maça ben bu parayı vermek yerine ücretsiz bi yolunu bulurum, oraya vereceğim parayı da ücretsiz şekilde yararlanacak imkanımın olmadığı herhangi başka şeye harcarım.” fakat siz sırf enayi hissetmemek için büyük harflerle konuşan ve asla bi argüman savunmasını bilmeyerek ufacık olaylarda sadece hakaret ederek üstünlük sağlayan şehinşah saç kesimli gençler ise hala kampanya vardı alsaydın fakir demeye devam ediyorsunuz. amma uzatmışsınız sırf kendinize enayi dedirtmemek için. ha benim tod üyeliğim var mı var, ama siz harbi o kadar kötü savunmuşsunuz ki şu olayı iptal edip korsan izlemeye devam edicem galiba

yenigeldim

80+ Silver
be enayiler be özel hayatında kimseyle konuşmayı beceremeyip burada ahkâm kesenler. şu kadar ufak ve basit bir olayı bile bu kadar büyütecek ve agresifleşecek, şu uslüple konuşacak kadar nasıl sipastik olabiliyorsunuz. adamın dediği tek şey “kardeşim ben bu kampanyayı görmedim duymadım. şuanki fiyatı da pahalı değil fakat 4 tane maça ben bu parayı vermek yerine ücretsiz bi yolunu bulurum, oraya vereceğim parayı da ücretsiz şekilde yararlanacak imkanımın olmadığı herhangi başka şeye harcarım.” fakat siz sırf enayi hissetmemek için büyük harflerle konuşan ve asla bi argüman savunmasını bilmeyerek ufacık olaylarda sadece hakaret ederek üstünlük sağlayan şehinşah saç kesimli gençler ise hala kampanya vardı alsaydın fakir demeye devam ediyorsunuz. amma uzatmışsınız sırf kendinize enayi dedirtmemek için. ha benim tod üyeliğim var mı var, ama siz harbi o kadar kötü savunmuşsunuz ki şu olayı iptal edip korsan izlemeye devam edicem galiba
ya ne diyon. her şey dünya para olmuş. 200 lira için hırsızlık yapanları gelip savunma. 100 lira olsa da almayacaklar.

hamzaersoy

80+ Bronze
üstelik ayda 4, bazen de 3 hatta milli ara girse 2 maçın oynandığı bir fikstüre ben neden 30 günde bir para ödeyeyim? süper ligin 37 haftasını 70-80tl ile çarpıp o ödemeyi 12 aylık takside bölmeyi bile akıl edemeyen adamlara para yediriyoruz adeta

ya ne diyon. her şey dünya para olmuş. 200 lira için hırsızlık yapanları gelip savunma. 100 lira olsa da almayacaklar.
ulan evet olmuş da o kadar da değil. emin ol sadece süper ligi aylık 100tl yapsınlar korsan diye bir şey kalmaz. kampanyalar var eyvallah ucuza da geliyor ama adamın demek istediği hiçbir şeyi anlamamışsın. beini sevmiyorum diyo adam neye ikna edeceksin yani

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Seni bir sürü hayır ile uğurluyoruz . İnsanlarla düzgünce konuşmayı öğrenmen gerek. Herkes fikrini özgürce uygun bir dille anlatıyor sen insanlara mal demekten başka bir şey yapmıyorsun.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Ben insan gibi cevap veriyorum şu anda kampanya olmadığını anlatıyorum düzügünce bana hakaret edip duruyor

189 tl olanı uygun ama dediğin gibi sadece 4 maç için o parayı vermiş olacağız

Sonunda insan gibi konuşan biri geldi

hamzaersoy

80+ Bronze
çok basit bir örnek. fenerbahçe 1 ekim-30 ekim tarihleri arasında sadece 2 tane süper lig maçı oynayacak. onlar da samsun ve bodrum gibi ligin ortalamasının daha altında seyir zevki verecek maçlar. 2 tane maç ya ben neden 2 tane maça aylık sabit miktar ödüyorum? sence bu hizmet iyi bir hizmet mi? hiçbir şeyi düşünemiyor adamlar. korsanla savaşmak yerine mantıklı birkaç finansal karar alsalar elden geçirseler korsan zaten kalmaz
A43AE429-6BDB-4C30-AE21-2207CE1C031F.jpeg

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Seni bir sürü hayır ile uğurluyoruz . İnsanlarla düzgünce konuşmayı öğrenmen gerek. Herkes fikrini özgürce uygun bir dille anlatıyor sen insanlara mal demekten başka bir şey yapmıyorsun.
Aynen öyle düzgünce konuşmayı bilmiyor hakarete sarılıyor hemen

Top Bottom