tft geç oyunda düşme

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
465
tftye yeni başladım çok bilmiyorum ama erken oyunda üst üste çok fazla galibiyet alırken orta ve geç oyunda 90 puandan birden 13 puana düşüyorum 1. olmam gereken oyunda nedense 3 4 sırada oyunu bitiriyorum yandaki güçlendirmeleri de alıyorum ama ne eksik bilmiyorum

tftye yeni başladım çok bilmiyorum ama erken oyunda üst üste çok fazla galibiyet alırken orta ve geç oyunda 90 puandan birden 13 puana düşüyorum 1. olmam gereken oyunda nedense 3 4 sırada oyunu bitiriyorum yandaki güçlendirmeleri de alıyorum ama ne eksik bilmiyorum
Yenildiğin an kompu değiştirip farklı taktikler denemen gerek

zaman çok kısa vcerdiği zaman diliminde market mi açıyım seviye mi alıyım yoksa kompu mu değiştiriyim
50 altın üstüne çıkınca paranı harca erken oyun çok fazla harcarsan oyun uzadıkça dara düşersin rakibinin kompuna arada bak her zaman yedek bir komp için bir hero ayarla

her komp karşı komp a göre farklı hasar verir örneğin büyücü komp u nun önüne koyuyorum 2 tane tank tanklar ölene kadar büyücüler yok ediyor son 3 maçı büyücü ve ejder ruhlu kompu ile aldım

Hayırlı olsun istersen senle 1 el girebiliriz sana oyunu da öğretirim

Birde YouTube da yabancı Türkçe farketmez öğretici veya yüksek elo maçları izle zaten set 5 e bir kaç gün var
ytden izlediğim gibi olmuyo çok farklı şeyler dönüyo ama sanırım 1 2 hafta içinde çözerim oyunun mantığını

her komp karşı komp a göre farklı hasar verir örneğin büyücü komp u nun önüne koyuyorum 2 tane tank tanklar ölene kadar büyücüler yok ediyor son 3 maçı büyücü ve ejder ruhlu kompu ile aldım
Reis onlar tarihe karıştı büyücü felan set 5 geldi sabah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde YouTube da yabancı Türkçe farketmez öğretici veya yüksek elo maçları izle zaten set 5 e bir kaç gün var
Geldi la set 5

her güçlendirmenin ctsi var o zaman

Hayırlı olsun istersen senle 1 el girebiliriz sana oyunu da öğretirim
teşekkür ederim :)

mesela en sağlam güçlendirme hangisi oluyo tank mı yapsam yoksa biraz daha kırılgan ama hasar çıkaran şeyler mi

mesela en sağlam güçlendirme hangisi oluyo tank mı yapsam yoksa biraz daha kırılgan ama hasar çıkaran şeyler mi
Oyuna komp kasmak için girmezsin oyuna girersin ve eline gelen hero ve itemlere göre ilerlersin

Oyuna komp kasmak için girmezsin oyuna girersin ve eline gelen hero ve itemlere göre ilerlersin
anladım teşekkür ederim

Geri