Öncelikle merhaba 1 haftadır bu sorunu çözmeye çalışıyorum malesef çözemedim arkadaşlar şimdi sorunum şu tüm ayarları dlls fsr hepsini denedin dinamik çzöünürlük olçekleme falan tüm ayaları denedim fil greni kapattım hareket bulanıklıgını kapattım ama oyun ıcı oyuncuların saçları sakallarında titreme var görüntü iyi bir goruntu degil oynanacak gibi degil oyun ekran kartım 7900gre işlemcişm 7500f 1 haftadır araştırıyorum tüm ayarları denememe ragmen hala sakalda saçda titreme var pikselleşiyor gibi bu sotun pc de last of us part 1 dede vardı ama orda dinamik çözünürlük ölcegini arttırdıgım zaman fps düşmesin ragmen pikselleşmeler gidiyordu oyun çok guzel goruntude oluyordu cam gibi oluyodu saçta sakalda piksellik titreme gidiyordu çevrede çok net oluyordu ama part2 de dinamik çözünürlük ölcegini arttırdıgım zaman oyunun goruntusu dahada bulanıklaşıyor oyunun bugumu nedir ben anlamadım bu sorunu çözebilen birisi varmı last of os part1 dede aynı problem vardı çözünürlük olcegini arttırdıgım zaman bu sorun çözülüyordu fakat bunda dahada kotuleşiyor arttırdıgım zaman bilen bir arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun