- Reaksiyon skoru
- 0
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuda yazdım, düsük ve orta ayarlar karışık 30 fps zaman zaman 40 fps oluyor.kac fps oynuyorsunuz acaba
Konuda yazdım, düsük ve orta ayarlar karışık 30 fps zaman zaman 40 fps oluyor.kac fps oynuyorsunuz acaba
anladım keske bu fıyata 6700 felan alsaydınız yuksek ayarladar 70 80 alıyorumKonuda yazdım, düsük ve orta ayarlar karışık 30 fps zaman zaman 40 fps oluyor.
Allah Allah diğeri ne diye geçiyor. Biri remake biri remastered işte. Aynı oyunKanka pcdeki ps5 sürümü ps5 için çıkan versiyonu Last Of Us Part I olarak geçiyor
Çok konuşma dostum,farklarını gör şu videoda,birdahada yazma konuya ben utandım vallah savunuyorsun kendini birdeAllah Allah diğeri ne diye geçiyor. Biri remake biri remastered işte. Aynı oyun
grafik ve birkaç UI değişikliği var (çok büyük değişiklikler değil bu uı dediklerimde) üstüne oyunun pc versiyonu zaten sıkıntılı çıktı Digital Foundry'nin videosunu alta bıraktım aşağıdaki videodan farkları görebilirsin.Allah Allah diğeri ne diye geçiyor. Biri remake biri remastered işte. Aynı oyun