Last uf us pc sürümü sıkıntılı. Bende de kasıyor. R9 işlemci 4070 ekran kartım var. Ayrıca shaderların yüklenmesinin bitmesini bekledin mi?Arkadaşlar merhaba sistem 16 GB 3200 RAM 6650 XT i512400 F var ama Last of Us kasıyor ama kasa hiç ısınık değil aksine çok soğuk FIFA'da falan azıcık ısınıyor ama Last of Us'ta ısınmadı hiç vantilatör gibi yani bu neden oyun kasıoyr sıstem 1 yıllık sahnelerde FPS daha yüksek kasmıyor ama dışarıda kasıyor drop giriyor.
hocam kasabilirde bilgisayar ısınmıyor bileLast uf us pc sürümü sıkıntılı. Bende de kasıyor. R9 işlemci 4070 ekran kartım var. Ayrıca shaderların yüklenmesinin bitmesini bekledin mi?
tamam bu işte kare oluşturmayı da açAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam oldumu
hocam kasabilirde bilgisayar ısınmıyor bile
İşlemci sıcaklığına bak sen. İşlemciden dolayı kasıyor. Gölgelendiriciler bitmeden mi başladın oyuna? İşlemci kullanımın %100Alıntıyı görüntüle
hocam oldumu
hocam kasabilirde bilgisayar ısınmıyor bile
hocam fps 120 falan oldu ama arada ani bi fps düşüklüğü oluyor ve donuyor neden oluyordur o oyun akıcı gelmiyor bana kasa halen buz gibitamam bu işte kare oluşturmayı da aç
1 üstünde
Grafik ayarlarını da youtube dan bakarak yap bazı ayarlar çok etki etmemesine rağmen çok fps düşürüyor
İşlemci kullanımın nedense %100 onu çözmen lazımhocam fps 120 falan oldu ama arada ani bi fps düşüklüğü oluyor ve donuyor neden oluyordur o oyun akıcı gelmiyor bana kasa halen buz gibi
Gölgelendiricilerin oluşumu bitmemiştir. 2 dir soruyorum arkadaşa yazmıyorİşlemci kullanımın nedense %100 onu çözmen lazım
bitmeden oyuna giriliyor mu?Gölgelendiricilerin oluşumu bitmemiştir. 2 dir soruyorum arkadaşa yazmıyor
Giriliyor ama kasmaya neden oluyor çünkü arka planda yine çalışıyor. İşlemciyi yoran o zaten.bitmeden oyuna giriliyor mu?
horizonda girilmiyordu ondan sormuştumGiriliyor ama kasmaya neden oluyor çünkü arka planda yine çalışıyor. İşlemciyi yoran o zaten.
Oyundan oyuna değişebilir. Böyle oyunları sevmiyorum. Bende %100 olmuştu. Bir kaç gün sonra girdim tekrar baştan başlamıştı. Zaten save lerim falanda gitti bi daha girmedim oyuna. Alalı 5 6 saat oynamışımdır. İade olsa hemen iade ederdimhorizonda girilmiyordu ondan sormuştum
onu nasıl çözecemkiGiriliyor ama kasmaya neden oluyor çünkü arka planda yine çalışıyor. İşlemciyi yoran o zaten.