Hocam bana da zahmet olmazsa .Link ister misin çocuk adam?
Hocam bana da zahmet olmazsa .Link ister misin çocuk adam?
hocam bu ekonomide de kurallar belki ufacık birazcık miniminnacık esnetilebilir belki. tüm oyunları orijinal kullanan biri olarak 700 lira insaf artık ya kim nasıl versin o kadar para. bu yapımcının suçu değil tabii ki de ama bu insanlar da ne yapsın artıkKural 14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı
İsteyen istediği şekilde oynar dostum karışamayız. Sadece korsan linki burada paylaşmayın yeter bizim için, özelden falan ne yapıyorsanız yapın size kalmışhocam bu ekonomide de kurallar belki ufacık birazcık miniminnacık esnetilebilir belki. tüm oyunları orijinal kullanan biri olarak 700 lira insaf artık ya kim nasıl versin o kadar para. bu yapımcının suçu değil tabii ki de ama bu insanlar da ne yapsın artık
tabi burada paylaşılmaz haklısınız o konudaİsteyen istediği şekilde oynar dostum karışamayız. Sadece korsan linki burada paylaşmayın yeter bizim için, özelden falan ne yapıyorsanız yapın size kalmış
+1 beleş oyunları severimLink ister misin çocuk adam?
Hocam siz üyelerin özelden yazdıklarını okuyabiliyor musunuz?İsteyen istediği şekilde oynar dostum karışamayız. Sadece korsan linki burada paylaşmayın yeter bizim için, özelden falan ne yapıyorsanız yapın size kalmış
Bana da atar mısınLink ister misin çocuk adam?
Bnde ne kadar önermesem mecbur korsan yoksa bir iki oyun alıyon sepet 1k yı gecmisBen eskiden korsan nedir bilmezdim ama 2021 sonra korsan oyun ustası oldum
Özelden yaz.Bana da atar mısın
Tabii ki hayır. Okuyabilsek bile okumam, hiç hoş olmaz.+1 beleş oyunları severim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz üyelerin özelden yazdıklarını okuyabiliyor musunuz?