Özelden yazbana da atar mısınız
bende 100 Mbit üstü var fakat ben özel davet ile girilen bir torrent sitesinden indiriyorum o yüzden diğerlerine göre bir tık daha hızlı indiriyorum şu an. O sitede indirmeyi tamamlayan kişiler arkaplanda torrenti açık bırakıp upload sağlıyorlar indirenlere.Ben 6 MB/S internet ile 2 civarı indiriyorum
Oyy alırım bi linkLink ister misin çocuk adam?
Denuvo koruması olmayan her oyun çok kolay bir şekilde genelde oyunun çıktığı gün veya oyun piyasaya çıkmadan bir kaç gün önce kırılır istisnalar hariç örneğin son Call Of Duty oyunları internet bağlantısını zorunlu kıldıkları için korsan oynanamaz. Bu durum uzun yıllardır böyle şaşılacak bir şey yok yani.Bu oyun daha yeni çıkmadı mı beyler hangi ara kırıldı?
bu arada sistem gereksinimlerini doğru yazmış adamlar. aşağı yukarı doğru allahtan dlss varda 90 fps oynabiliyorumSaf PS5 oyunlarının PC de nasıl çalışacağını öğrenmiş olduk The Last of Us Part I ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunun bu kadar yüksek donanım isteyeceği belliydi sistem gereksinimleri hayvan gibiydi.
Bende de 3060 var ultra ayarlarda mı bu fps değerlerini aldın hocam?oyun tahminimden de zorlayıcı grafikleri varmış 2k yüksek orta grafiklerde dlss ile 90-100fps alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve acayip ort.%50 cpu kullanımı var. oyunun başında %90 dı ayarlama sonucu 50 oldu.