Neler Yeni

The last of us mantık saçmalığı

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Ömer alp
Ama yinede oynadigim en iyi ilk 3 oyuna girer hocam kesinlikle deneyin
Bir iki zombi kesmeye girerim belki haysiyeti kalmadı gözümde
Mesaj otomatik birleştirildi:

lezbo gay olayı olmasa bide b*ku çıkacak derecede gereksiz yere uzatılmasa benden 5 yıldız alırdı
Usta daha ergenlik çağına girmeden zombi kıyametinin ortasında bu kız nerden keşfediyor bunu saçmalık

BYsimit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
BYsimiti
Oyunun bu yerleri kötü bildiğin şey etmediği kaldı istese yapar ama oyun sonuçta '_'

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Çağan Acı
Sen ne anlatıyorsun kral gece gece enerjin çok yüksek senin
asıl sen ne anlatıyorsun, cinsel tercihin oyunun oynanışına ne gibi bir etkisi var? zombiler daha mı hızlı saldırıyor? loot yapmana mı engel oluyor? hikayenin gidişatına direkt mi etki ediyor? hani sjw içinmi yaptılar diye bakıyorum oyun 13 YIL önce çıkmış yani sjwlerin s harfi bile yokken. Her şeyi eleştirmek için eleştirmeyin

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Ömer alp
Oyunun bu yerleri kötü bildiğin şey etmediği kaldı istese yapar ama oyun sonuçta '_'
Oyunda işte heves ediyorsun hep oynamak istiyorsun sonunda imkanın oluyor o PC ortam zart zurt hazır oluyor karşına böyle bir senaryo çıkıyor çok üzücü

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Ömer alp
asıl sen ne anlatıyorsun, cinsel tercihin oyunun oynanışına ne gibi bir etkisi var? zombiler daha mı hızlı saldırıyor? loot yapmana mı engel oluyor? hikayenin gidişatına direkt mi etki ediyor? hani sjw içinmi yaptılar diye bakıyorum oyun 13 YIL önce çıkmış yani sjwlerin s harfi bile yokken. Her şeyi eleştirmek için eleştirmeyin
Kardeşim hikayeli bir oyun bu sen zombi dövmeye loot yapmaya giriyorsan eğer Battlefield 1 hediye edeyim sana. Oyuncu-karakter ilişkisi vardır bilirmisin hikayeli oyunlarda

sana mı çakıyorlar dostum, oyna oyununu.
Siz 5 10 zombi dövmeyemi giriyorsunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: ebuw

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Çağan Acı
Kardeşim hikayeli bir oyun bu sen zombi dövmeye loot yapmaya giriyorsan eğer Battlefield 1 hediye edeyim sana. Oyuncu-karakter ilişkisi vardır bilirmisin hikayeli oyunlarda

Siz 5 10 zombi dövmeyemi giriyorsunuz
adam sana çoktan seçmeli bir zombi oyunu vaat etmiyor ki? benim zombi temalı bir hikayem var ister oyna ister oynama diyor

Ha şunu da belirteyim eleştirecek olsam cinsel tercihlerden önce iki oyun arasındaki tutarsızlıkları eleştirirdim, zira iki oyunda da karakterlerin cinsel yönelimleri oyun deneyimimi zerre etkilemedi

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Ömer alp
adam sana çoktan seçmeli bir zombi oyunu vaat etmiyor ki? benim zombi temalı bir hikayem var ister oyna ister oynama diyor
Tamam bende buraya oyunun lgbt desteğini 13 yaşındaki bir kızın ergenliğe bile girmeden kıyametin ortasında cinsel yönelimini fark etmesini garip buluyorum anladın? Hikayede bu böyle vurgulanmaz bana mantıklı gelmiyor

Ha şunu da belirteyim eleştirecek olsam cinsel tercihlerden önce iki oyun arasındaki tutarsızlıkları eleştirirdim, zira iki oyunda da karakterlerin cinsel yönelimleri oyun deneyimimi zerre etkilemedi
Eleştirdiğim kısım 13 yaşında bir kızın kıyamet ortasında cinsel tercihini fark etmesi, sağdan soldan görse tamam oda yok oyunun destek lgbtye verdiğini böyle ifade etmesi çok saçma oluyor ve hikâyeyi zedeliyor. Dediğinde doğru ilk oyunla ikinci oyun arası ilişki çok saçma

CupOk

80+ Bronze
Oyunun başındaki yönetmen İsrail ajanı şaşırtmadı

Lezbiyenlere garezim yok da last of us evreninde neden herkesin aklı fikri cinsellikte onu hiç anlamadım. K*ıçınızdan ısırık alacak zombiler kaynıyor etrafta ama herkes birbirine dayama peşinde. Joel devriyeye çıkmış haber alınamıyor ellie gitmiş İran güzeliyle sevişiyor. Dozunu düzgün ayarlayın şunun

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Ömer alp
Oyunun başındaki yönetmen İsrail ajanı şaşırtmadı

Lezbiyenlere garezim yok da last of us evreninde neden herkesin aklı fikri cinsellikte onu hiç anlamadım. K*ıçınızdan ısırık alacak zombiler kaynıyor etrafta ama herkes birbirine dayama peşinde. Joel devriyeye çıkmış haber alınamıyor ellie gitmiş İran güzeliyle sevişiyor. Dozunu düzgün ayarlayın şunun
Demek istediğim bu işte hikâyeyi haşat ediyor hocam bu direkt konulmaması lazımdı

• Beğen
Reaksiyonlar: ebuw
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,491
Üyeler
172,243
Son üye
erdissss
Top Bottom