Neler Yeni

The Last of Us Part 1 Açılmıyor.

JolTuna

80+
300. kez bir yere aynı şeyleri yazmaktan yoruldum, ek bilgi isterseniz lütfen bana söyleyin. Oyun açılmıyor abi, OYNA'ya tıkladığımda 1 saniyeliğine CMD açılıyor sonra kapanıyor. Ne oyun açılıyor ne başka bir şey oluyor. Sonra Steam tekrar OYNA yazıyor. Hiçbir hata ekrana çıkmıyor.

JolTuna

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En son driver kurup ve fps 60hz sabitlemştim ben öyle oynamıştım yoksa bazen açılmıyor veya oyun oynarken oyundan atıyordu
Portu hala inanılmaz rezil anladığım kadarıyla. Oyunu Steam'den aldım, çalışmıyor. Her şeyi denedim internette ne yazıyorsa yaptım, bilgisayarı karmakarışık hale getirdim bütün ayarlarıyla oynadım yok arkadaş çalışmıyor. Öyle ki farklı farklı cracklerini bile indirdim, oyunu 8 kez indirdim. Yok abi çalışmıyor, ümidi kestim ben TLOU Part 1'den. Part 2'ye geçicem, umarım akıllanmışlardır.

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Portu hala inanılmaz rezil anladığım kadarıyla. Oyunu Steam'den aldım, çalışmıyor. Her şeyi denedim internette ne yazıyorsa yaptım, bilgisayarı karmakarışık hale getirdim bütün ayarlarıyla oynadım yok arkadaş çalışmıyor. Öyle ki farklı farklı cracklerini bile indirdim, oyunu 8 kez indirdim. Yok abi çalışmıyor, ümidi kestim ben TLOU Part 1'den. Part 2'ye geçicem, umarım akıllanmışlardır.
2 de pek iyi değil galiba 2 için fix falan yazınca onda da pek çok video var çözüm için
Mesaj otomatik birleştirildi:

God of war ne hikmetse hiç sorun olmadan çalışmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,084,921
Üyeler
172,441