Neler Yeni

Öneri The Last Of Us Part 1 vs Cyberpunk 2077 Ultimate Edition

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes
Öncelikle Tlou serisi hakkında bütün hikayeyi izlediğim için biliyorum ve çok seviyorum hatta çok etkilenmiştim. Şimdi pc sürümünü alsam sıkılır mıyım hikayeyi bildiğim için yoksa cyberpunk 2077 mi alsam bilemedim ikiside çok güzel oyun tavsiyelerinizi dinliyorum...

The Semih

80+ Gold
Öncelikle Tlou serisi hakkında bütün hikayeyi izlediğim için biliyorum ve çok seviyorum hatta çok etkilenmiştim. Şimdi pc sürümünü alsam sıkılır mıyım hikayeyi bildiğim için yoksa cyberpunk 2077 mi alsam bilemedim ikiside çok güzel oyun tavsiyelerinizi dinliyorum...
Oynamak ile izlemek arasında devasa uçurum vardır, Last of us satın al.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
TLOU.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
tlou tabı kı. cyberpunk ne kadar da duzeltılmıs olsa da benı cekmedı ıcıne. the last of us alıp oyna. cok ızledım zamanında oynamak cok farklı. rdr2 de yasadım bunu. ızledım almayım dedım ucuz bı anda kaptım 3-4 defa bıtırıdım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tlou tabı kı. cyberpunk ne kadar da duzeltılmıs olsa da benı cekmedı ıcıne. the last of us alıp oyna. cok ızledım zamanında oynamak cok farklı. rdr2 de yasadım bunu. ızledım almayım dedım ucuz bı anda kaptım 3-4 defa bıtırıdım :D
Sağolun hocam

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kesinlikle TLOU.

CupOk

80+ Bronze
Bildiğin hikaye heyecan uyandırmaz bence. Cp77 nin hikayesi aman aman değil ama en azından sana göre daha yeni veya bunları boş verip, birini Steam hesap satın alarak oynayabilirsin diğerini satın alırsın

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Metehan
" The Last Of Us "Önce dizisini izledim sonra oyununu oynadım. Heyecanından zerre bir şey kaybettirmedi bana. Hatta izlediğim dizinin hikayesinde olmak ayrı bir heyecan kattı. Cyberpunk da kendi kategorisinde gayet iyi bir oyun ama 2 kere denedim uzun saatler oynayamadım oyunu. Güçlü bir hikayesi oyunun içinde sürükleyen mekanikleri yok bence. Seçim senin dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes
" The Last Of Us "Önce dizisini izledim sonra oyununu oynadım. Heyecanından zerre bir şey kaybettirmedi bana. Hatta izlediğim dizinin hikayesinde olmak ayrı bir heyecan kattı. Cyberpunk da kendi kategorisinde gayet iyi bir oyun ama 2 kere denedim uzun saatler oynayamadım oyunu. Güçlü bir hikayesi oyunun içinde sürükleyen mekanikleri yok bence. Seçim senin dostum.
Sağolun hocam alırken düşünücem gerçekten mühiş oyun

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
İkisi de güzel oyun ama bu karşılaştırmada direk TLOU derim.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
cyberpunkı 70 saat kadar oynayıp bitirdim evreninden dolayı baya bayıla bayıla oynadım ama arkadaşların dediği gibi tloudaki kadar içine çeken bir hikaye yok o yüzden tlou

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Last of us kesinlikle 3 defa bitirdim

Top Bottom