Neler Yeni

The Last of Us Part 2 de sistemim tahmini kaç fps verir

Rodlayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akif Özdemir
Merhaba değerli forum üyeleri, hepinize iyi günler diliyorum. Umarım gününüz güzel geçiyordur.

Başlıkta belirttiğim gibi, sizce bu sistem ile The Last of Us Part II'de tahmini olarak kaç FPS alırım? Detaylı sistem bilgilerim aşağıda:

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4070 Super

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F (Soket AM5, 5.0 GHz, 38MB Cache)

Anakart: MSI PRO A620M-E

RAM: 16 GB DDR5 5600MHz (Tek Kanal)

İşlemci Soğutucu: Zalman CNPS20X (2x140mm ARGB)

Güç Kaynağı (PSU): Rampage Elysian Mesh 750W 80+ Bronze

İşletim Sistemi: Windows 11

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tayfun Acar
Hocam 1080p rahat 80-100 arası alırsınız ama 2k da ortalama 60 alırsınız

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
bende Rx6700 12400f ikilisi var 1080p high-ultra afmf2 ile 120fps almayı umuyorum daha açıklanmadı sanırım

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,137
İsim
Oğuz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
açıklanmış hocam baktım şöyle diyeyim, bazı ayarlar var çok fps düşürüyor ama gözle görülen bir şey olmuyor misal veriyorum part1 deki çizim uzaklığı high-ultra farkı, görüntü aynı ama fps düşürüyor. bu bir örnek daha nice ayarlar var doğru şekilde en iyi grafik ve performans ayarını yaparsanız bence 2k ultra 70 80 arası dlss olmadan alırsınız. rdr2 de de aynı muhabbet vardı.

kadir2733

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
kadir alkan
o oyunun hakkı rtx 4080 kartı

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
2k Ultrada FG ile en az 100 alır.
doğru şekilde ayar yaparsa FG ye gerek kalmaz kendi görüşüm böyle. görüntüye etki etmeyip fazla gpu yoran çok ayar var. rdr2 bu grafik meselesinin rehberi vardı fazlaca ama part1 de yok maalesef. imzadaki g24-20 yi görünce gözlerim yaşardı...

Keyfen

80+ Bronze
4k ultra ( rtx hariç ) 70-90 fps civarında rahat alırsın bu kadar gözünüzde büyütmeyin bu oyunu playstation için kısılmış zaten grafikler

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
4k ultra ( rtx hariç ) 70-90 fps civarında rahat alırsın bu kadar gözünüzde büyütmeyin bu oyunu playstation için kısılmış zaten grafikler
hocam 2k rtx açmadan eğer herşeyi ultra köklemeyip akıllıca ayar yapıp gereken yara gihg gereken ayar ultrada olursa FG olmadan 80 fps alır bence. sizin dediğiniz 4k zor biraz :D

Keyfen

80+ Bronze
hocam 2k rtx açmadan eğer herşeyi ultra köklemeyip akıllıca ayar yapıp gereken yara gihg gereken ayar ultrada olursa FG olmadan 80 fps alır bence. sizin dediğiniz 4k zor biraz :D
rtx zaten canavar gibi kartı sömürüyo o yüzden onu kapatırsa 4k da oynar rahat bi şekilde bunu dememin sebebi açık dünyasında fazla bi obje yok yani kart aynı anda ekranda tutabileceği belleğe alabileceği dosya görüntü çok az uçsuz bucaksız diyarlardan nerdeyse mahalle aralarına dönmüşler bu performansı baya kurtarıcak kaldı ki ps güzel adam akıllı optimizasyonla çıkartıyor önceki gibi bozuk çıkartırsa o zaman zaten 4090 la o dediğimi alamaz millet. ben şahsen rx 6700 kartımla rahat ultra 1080p %10 yukarı ölçeklendirmeli fsr kapalı bi şekilde rahat oynicamı düşünüyorum

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
rtx zaten canavar gibi kartı sömürüyo o yüzden onu kapatırsa 4k da oynar rahat bi şekilde bunu dememin sebebi açık dünyasında fazla bi obje yok yani kart aynı anda ekranda tutabileceği belleğe alabileceği dosya görüntü çok az uçsuz bucaksız diyarlardan nerdeyse mahalle aralarına dönmüşler bu performansı baya kurtarıcak kaldı ki ps güzel adam akıllı optimizasyonla çıkartıyor önceki gibi bozuk çıkartırsa o zaman zaten 4090 la o dediğimi alamaz millet. ben şahsen rx 6700 kartımla rahat ultra 1080p %10 yukarı ölçeklendirmeli fsr kapalı bi şekilde rahat oynicamı düşünüyorum
Bende de Rx6700 var hocam işlemciniz nedir sizin? oyun yeni çıkacağı için grafik rehberi olmayacaktır isterseniz beraber optimize edilmiş grafik ayarı yapabiliriz. tabi isterseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon imzayı görmedim benim işlemcim 12400f diğer herşeyimiz neredeyse aynı

%10 yukarı ölçeklendirmeli
yukarı ölçeklendirme dediğiniz nedir hocam bilmiyordum onu

Keyfen

80+ Bronze
Bende de Rx6700 var hocam işlemciniz nedir sizin? oyun yeni çıkacağı için grafik rehberi olmayacaktır isterseniz beraber optimize edilmiş grafik ayarı yapabiliriz. tabi isterseniz.

pardon imzayı görmedim benim işlemcim 12400f diğer herşeyimiz neredeyse aynı

yukarı ölçeklendirme dediğiniz nedir hocam bilmiyordum onu
vsr olması lazım ekran kartı ayarlarında en üstte ölçeklendirme var 1080p monitöre 2k 4k destek verebiliyorsun masaüstü itibariyle her şey küçülüyor araya yazılım yoluyla pixel atıyor. ve gerçek 2K görüntü ile arasında %10 fark vardır yoktur o kadar iyi yapmışlar, 50 fps alırken 40 fps lere düşmüştü rdr2 de ama 27 inch monitörde 1080p olunca yetmemişti böyle kullanmıştım bin basar sanada tavsiye ederim

Top Bottom