The last of us part II tahmini kaç fps alırım?

Dostlar bildiğiniz gibi PC için yarın çıkış yapıyor, temel sistem özelliklerim şu şekilde. 1080p de oynuyorum.
Rx 6700 10gb (xt değil)
12400f
16Gb Drr4 3200mhz 2x8

Afmf2 açarak oynayacağım fsr açmayı pek düşünmüyorum görüntü biraz bozuluyor ama hakkını veriyor.
ben olsam afmf2 de açmazdım lossinig scle den 2x yapar yüksek ayarlarda oynardım

ben olsam afmf2 de açmazdım lossinig scle den 2x yapar yüksek ayarlarda oynardım
lossing scle nedir hocam onu bilmiyorum, ben afmf2 yi beğeniyorum rdr2 de de kullanmıştım güzel bence.

ben yanlış yazmışım tabi steamda uygulama varya abdullah abi videosunu çekmişti

hocam bunda fpsi 60a sabitliyor ama 60 gibi hissettirmiyor diyen çok var siz tecrübe ettiniz mi (imza kardeşliği)

hocam bunda fpsi 60a sabitliyor ama 60 gibi hissettirmiyor diyen çok var siz tecrübe ettiniz mi (imza kardeşliği)
ben bunu nasıl kullanıyorum anlatayım

stabil olması için oyunun içinden fpsimi 75e sabitliyorum resimde de eklediğim gibi sadece bu kısımdan ayarlı böyle yapıyorum diğerlerini ellemedim fpsi direk olarak 2 katına katlıyor çokta stabil çalışıyor bence

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-02 233304.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-02 233304.png
    15.1 KB · Hit: 16
ben bunu nasıl kullanıyorum anlatayım

stabil olması için oyunun içinden fpsimi 75e sabitliyorum resimde de eklediğim gibi sadece bu kısımdan ayarlı böyle yapıyorum diğerlerini ellemedim fpsi direk olarak 2 katına katlıyor çokta stabil çalışıyor bence
allah allah değişik hocam ilk defa duydum görüntü kaybınız nasıl oluyor peki bunu aktif edince

sistemin iyi yüksek oynarsın dua edelimde hemen oyunu kırarlar :D

ben fark etmedim tlou part 1 de kullandım oyun çok akıcı olmuştu bu ayarları yapınca

part 2 ne zaman çıkıyodu bu 4 nisandamıydı
bu gece hocam tam 21 dakika sonra

Niye boş mesaj atıyosun ki ?
  • Önerilen:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10/11 64-bit (version 1909 or higher)
    • İşlemci: Intel Core i5-8600, AMD Ryzen 5 3600
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060, AMD Radeon RX 5700
    • Depolama: 150 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: SSD Required
ULTRA için gereken sistem gereksinimleri bunlar.Hadi diyelim az optimizasyon özürlüsü olsun sistem gereksinimleri bi tık daha yükselsin RX6700 yine ULTRA oynatır.
Medium olmasın o😃

hocam indirimle 500e düşer diye tahmin ediyorum ben direk alıcam düşer düşmez

500 olmasa bile 700 civarı olursada çok iyi
paylaşımlı hesap alıyorum 50tl ye gir çık kod istemiyor çevrimdışı oynuyorum part1 aldığımda hediye olarak resident evil god of war life is strange gibi deli dehşet oyunlar geldi çok sevinmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direk alsammı diye düşünmüyor değilim
aman hocam 1.2k az para değil indirime girecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,258
Üyeler
184,910
Son üye
icerman