The Long Dark 1.Bölüm

Reaksiyon skoru
14
Agalar ben 1. bölümün sonunda Halattan çıkarken hikaye gereği aşşağı düştüm, uyumam gerekiyor fakat uyku tulumum yok. Oyunun en başında uçaktan almayı unutmuşum uyku tulumum yok. Nasıl geçerim ben orayı. Boz ananın evinin etrafında var mı tulum? yardımcı olursanız sevinirim

Bilmiyorum ama lootlar her zaman aynı olmuyor şurada var desem orada olmaz.

Agalar ben 1. bölümün sonunda Halattan çıkarken hikaye gereği aşşağı düştüm, uyumam gerekiyor fakat uyku tulumum yok. Oyunun en başında uçaktan almayı unutmuşum uyku tulumum yok. Nasıl geçerim ben orayı. Boz ananın evinin etrafında var mı tulum? yardımcı olursanız sevinirim
Uçaktan atlarken tulum almak diye bir şey yok tulumun her türlü oluyor buluyorsun.
Yukardan inmeden önce orda ufak bir ofis var onun içinde uyku tulumu var yerde.
Önceki save'e dönebilirsin.

Uçaktan atlarken tulum almak diye bir şey yok tulumun her türlü oluyor buluyorsun.
Yukardan inmeden önce orda ufak bir ofis var onun içinde uyku tulumu var yerde.
Önceki save'e dönebilirsin.
Aga öncelikle yanıtın için sağol, yerdeki uyku tulumu değilmiş save'e döndüm yatak olarak gözüküyor yer yatağı.
Varmı başka bildiğin bu haritada

Aga öncelikle yanıtın için sağol, yerdeki uyku tulumu değilmiş save'e döndüm yatak olarak gözüküyor yer yatağı.
Varmı başka bildiğin bu haritada
Valla, hatırlamıyorum 1.bölümü bitireli çok oldu.

@revanier aga geçtim valla o halatı çıkarken düşmemin sebebi yorgunluk çeyrek kalmış vaziyette ağırlık da biraz fazla olunca direk aşşağı düşmüştüm. Senin uyku tulumu var dediğin yere döndüm save almıştım tam orda döndüm ona 2 saat kadar uyudum bitkinliğim de azaldı dinlenmiş oldum sonra çok rahat çıktım halattan yukarı doğru eyvallah. Konu kapanabilir

Geri