Genel olarak iyi.
480hz çok iyi eski monitörüm 240hz idi ve pubg de oyunun akıcılığı değişti önceden çok fazla şikayetim vardı FPS yüksek ama akıcılık...
Gigabyte yerine bunu almak benim için mantıklı olur mu ? Yani açıkçası zaten 480fps alacak bi sistemim yok. Valo csde bile 380-400 civarı dolaşıyorum. R5...
https://www.sinerji.gen.tr/aoc-245-q25g4sr-03ms-300hz-hdmidisplayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-55688?utm_campaign=akakce&v=1.13.3
Bunu al geç mükemmel...
Arkadaşlar GIGABYTE MONİTÖR 27" LED DÜZ G27U almayı düşünüyorum. 4060ti 16gb ve 5600 kullanıyorum. Hem Valo pubg cs gibi fps oyunları hemde hikayeli oyunlar...
Bende sanmıyorum çok farknedeceğini. Sadece bir süre alışması zor olabilir diye düşünüyorum
1782474539
Muhtemelen 2-3haftaya bir fark kalmaz ya alışırsınız
Yakın zamanda 24 inchten 27 ye geçtim hemen alıştım fakat ben fps oyunları oynamıyorum. Bu tarz değişimler %1 in içinde değilseniz fark yaratacak şeyler...
Arkadaşlar soru başlıkta gördüğünüz gibi. Genelde PUBG, Valorant, Cs gibi oyunlar ve ayrıca hikayeli oyunlar oynuyorum. God of war vs. Bilgisayarımda 4060ti...
Hadi siparişi siliyorsun denileni göre mobil uygulamada gözüküyor ama benim gibi kullanmayan çok fazla kişi var. Madem sildin veya iptal ettin parayı da...