Neler Yeni

Yardım The Long Dark Coop oynamama yardım eder misiniz

BeKo'O

80+ Silver
Oyunu modladım ancak server ip doğru giriyorum arkadaşıma katılamıyorum zaman aşımı yiyor. radminvpn ile sanal ağ kurduk gene olmuyor bağlanmıyor oyun crack. Bilen bir arkadaş discorddan veya buradan lütfen yardım edebilir mi oyunu uzun süredir oynamak istiyoruz. Bilgileri doğru girince
Connection failed Balanlan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinden veya kurulan
balantı balanılan ana bilgisayar yanıt vermediinden bir balantı kurulamadı.

hatası alıyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
Oyun crack olduğu için oynayamıyorsunuz hocam

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
Oyunu modladım ancak server ip doğru giriyorum arkadaşıma katılamıyorum zaman aşımı yiyor. radminvpn ile sanal ağ kurduk gene olmuyor bağlanmıyor oyun crack. Bilen bir arkadaş discorddan veya buradan lütfen yardım edebilir mi oyunu uzun süredir oynamak istiyoruz. Bilgileri doğru girince
Connection failed Balanlan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinden veya kurulan
balantı balanılan ana bilgisayar yanıt vermediinden bir balantı kurulamadı.

hatası alıyoruz.
crack olmasaydı yardım edebilirdimde bu arada eski sürümlerse bağlanan kişi çok bugla karşılaşabiliyor

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
crack olmasaydı yardım edebilirdimde bu arada eski sürümlerse bağlanan kişi çok bugla karşılaşabiliyor
zaten uzun uzun araştırdım mod sadece 2.0.1 ve 2.0.2'de çalışıyor biz 2.0.2 kurduk crack ama yok yani server bağlanmıyor. her şeyi denedim yani en azından aynı şekil modlamış biri varsa onun talimatlarını izlemek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,845
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom