The Long Dark oynanır mı ?

Oyunun tam olarak konusu ne bu arada simulasyon oyunlarında karşıma çıktı çünkü.
Bir ayı var ölmüyor çok lanetli bir ayı sen bunu öldürmeye çalışıyorsun bir tane mızrak var sadece onla vurunca ölüyor. Tabii o aşamalara gelene kadar türlü türlü olaylar oluyor

Yanlış mı söyledim ? En son ilk çıktığında şey ettiydim de :D

Bir uçak kazası geçiriyorsun yani detay varda kabaca anlatıcam ilk düştüğün yerden bi hayatta kalmaya calıs ucaktaki malzemelerle sonra zaten oyun seni sürükliyicek

Bir ayı var ölmüyor çok lanetli bir ayı sen bunu öldürmeye çalışıyorsun bir tane mızrak var sadece onla vurunca ölüyor. Tabii o aşamalara gelene kadar türlü türlü olaylar oluyor

Heyecanlandım. :D

Doğru doğru ama sonlara doğru tabi dediğin gibi ilk uçak kazasıyla baslıyor mücadele :D

Bir uçak kazası geçiriyorsun yani detay varda kabaca anlatıcam ilk düştüğün yerden bi hayatta kalmaya calıs ucaktaki malzemelerle sonra zaten oyun seni sürükliyicek
Hocam ayrıca istersen Story Moddan bağımsız bir şekilde save açıp hayatta kalmaya da çalışabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,904
Üyeler
187,263
Son üye
CooLpecT
Geri