Neler Yeni

The Virus Yayınlandı

Xredstyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ali Konuşum
Oyunda bazen tuşlar tekleme yapıyor karakter duruyor onun dışında otobüste fln oynanabilir Güzel oyun.
Evet ben de farkettim,pc de test ederken bir sıkıntı yoktu ama mobile geçince böyle olmuş.Güncellemelerle düzeltmeye çalışacağım.​

Xredstyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ali Konuşum
Hocam tuş göründüğünden daha küçük kalıyor olabilir
İşte istediğim eleştiriler bu tarz eleştiriler.Hocam ben mobilde oynarken iyi geldi ama belki size küçük gelmiş olabilir.Telefonuzun çözünürlüğünü söyleyebilir misiniz?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aslında aralık ayında yayınlamak istemiştim ama oyunun adı "The Corona" olduğu için Google Play izin vermemişti. Sınavlar dersler derken arada kaynadı haliyle bu oyun. Fırsat bulduğum ilk anda Google Play'e attım. Oyuna bakmak isterseniz aşağıya link bırakıyorum. Oyun güncelleme alacaktır.
Not: Lütfen eleştirileriniz yapıcı olsun.

Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Xredstyle.TheVirus
Hocam 1 dk oynadım kanser oldum çıktım bir tuşdan diğer tuşa çok hızlı basınca algılamıyor karakter kütük gibi duruyor öyle :) bu sorun bendemi var yoksa yapısımı böyle birde arkaya gazlı bir müzik iyi giderdi.

Xredstyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ali Konuşum
O 1 yıldız veren dayı kim? Daha önce bir olay mı yaşamışlar anlamadım.
Şimdi kontrol ettim hocam.Arkadaş ilk başta 3 puan vermişti.İnstagram hesabımdan da yardırdı kendisi.Ben de cevap verince puanını değiştirmiş sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam şu tarz 800*600.

Hocam 1 dk oynadım kanser oldum çıktım bir tuşdan diğer tuşa çok hızlı basınca algılamıyor karakter kütük gibi duruyor öyle :) bu sorun bendemi var yoksa yapısımı böyle birde arkaya gazlı bir müzik iyi giderdi.
Müzik ekleyeceğim.Evet o problem diğer arkadaşlarda da var.Düzeltmeye çalışacağım.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şimdi kontrol ettim hocam.Arkadaş ilk başta 3 puan vermişti.İnstagram hesabımdan da yardırdı kendisi.Ben de cevap verince puanını değiştirmiş sanırım.

yok hocam şu tarz 800*600.

Müzik ekleyeceğim.Evet o problem diğer arkadaşlarda da var.Düzeltmeye çalışacağım.
düzeltirseniz canım sıkıldığında açar oynarım birde daha civcivli"göze hoş gelen kaplamalr yani" şeyler eklenebilir görsellik açısından.

Top Bottom