- Reaksiyon skoru
- 55
Herkese merhabalar.
Hoşuma giden bir oyun vardı istek listesine atmıştım. Steam'dan bildirim geldi oyun indirime girdi diye " The Wandering Village"
Steam'da 9 dolar. Dedim belki daha ucuza vardır Xbox üzerinden 190₺ ve desteklenen platformda PC de yazıyor ben PC için almak istiyorum. Yanlışım yok değil mi alınabilir yani? Çünkü 380 lira steam'da burada 190 çok fark var. Size bir danışmak istedim doğru muyum diye.
Herkese iyi akşamlar
Hoşuma giden bir oyun vardı istek listesine atmıştım. Steam'dan bildirim geldi oyun indirime girdi diye " The Wandering Village"
Steam'da 9 dolar. Dedim belki daha ucuza vardır Xbox üzerinden 190₺ ve desteklenen platformda PC de yazıyor ben PC için almak istiyorum. Yanlışım yok değil mi alınabilir yani? Çünkü 380 lira steam'da burada 190 çok fark var. Size bir danışmak istedim doğru muyum diye.
Herkese iyi akşamlar
The Wandering Village ürününü satın al | Xbox
Gizemli bitkilerin tüm gezegene yayıldığı ve büyüdükçe zehirli sporlar yaydığı bir dünyada hayatta kalanlardan küçük bir grup Onbu adını verdikleri dolaşan ve dev bir yaratığın sırtına sığındı. Onların lideri olun, yerleşkelerini büyütün ve sizi çevreleyen bu tehlikeli ama yine de güzel...
www.xbox.com