yok be ben sevdimKarakterleri tanıman ve geraltin hikayesini bilmen daha iyi olur diye düşünüyorum her ne kadar 1.oyunun mekanikleri çöp olsa bile.
O dönemin RPG oyunlarının mekanikleri öyle aslında...yok be ben sevdim
Bende biraz oynadım ve hikayesini bilmediğim için sarmadı şuan steam kütüphanemde yatıyor bir gün hikayesini öğrenip şans vereceğim ancak çok fazla ödül almış , metacritic skoru yüksek olan bir oyuna bunu demek doğru değil. Oyun 2015 çıkışlı ancak grafikleri hiç eski hissettirmiyor. Çünkü oyun eski değilHikayelerini oku veya internetten izle. Zevk vermez bence eski oyun ve mekanikleri iyi değil. Ben aldım geri iade ettim.
Oyun eski değil ama bana biraz oynanış mekaniği iyi gelmedi. Oyunun hikayesi çok ön planda zaten dizisi kitparları olduğu için çok seviliyor bence. Benim için hikaye kadar oynanıs ta çok önemli. Mesela RDR 2 hem hikayesi çok güçlü hemde oynanıs mekaniği.Bende biraz oynadım ve hikayesini bilmediğim için sarmadı şuan steam kütüphanemde yatıyor bir gün hikayesini öğrenip şans vereceğim ancak çok fazla ödül almış , metacritic skoru yüksek olan bir oyuna bunu demek doğru değil. Oyun 2015 çıkışlı ancak grafikleri hiç eski hissettirmiyor. Çünkü oyun eski değil