Yardım The Witcher 3 bedava oynama

unicornkafasi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
428
Geçenler de bi konu görmüştüm sanırsam CD Projekt in oyun dosyaları kopyalanabiliyormuş arkadaşımda witcher 3 var onu kopyalayıp onun steam hesabından cıktıktan sonrada oynayabilir miyim mümkünse nasıl oldugunu yazabilir misiniz ?

böyle şeyler konuşulması yasak diye biliyorum

Geçenler de bi konu görmüştüm sanırsam CD Projekt in oyun dosyaları kopyalanabiliyormuş arkadaşımda witcher 3 var onu kopyalayıp onun steam hesabından cıktıktan sonrada oynayabilir miyim mümkünse nasıl oldugunu yazabilir misiniz ?
Cd projekt red ne biçim firmaymış arkadaş, karton firma. Bir şeyi düzgün yapsalar.

O konu sadece cyberpunk için geçerliydi sanırım.

O CP2077 için yarıyor diye biliyorum. Witcher 3'de çalışacağını sanmam.

Yanlış bilgi verilmiş Witcher 3 ün DRM koruması yok. Ama 20 TLlik efsane bir oyuna da bunu yapmazsın yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adsız.png

Zaten 20 TL'ye tüm dlcleri ile alınabiliyor pahalı bir oyun değil fiyatını fazlasıyla hak ediyor.

Yanlış bilgi verilmiş Witcher 3 ün DRM koruması yok. Ama 20 TLlik efsane bir oyuna da bunu yapmazsın yani.

Alıntıyı görüntüle
Zaten 20 TL'ye tüm dlcleri ile alınabiliyor pahalı bir oyun değil fiyatını fazlasıyla hak ediyor.
teşekkürler knk indirimlere TLC leriyle 15 liraya falan düştü alcam .

Alıntıyı görüntüle
aldım bro tekrar teşekkürler.NOT:witcher fanıyım :D

Geri