10 tl'ye cookie clicker aldım daha fazla zevk verdi valla yalan yokSorman hata..
Elbette alınır. 15 TL daha verimli harcanamaz muhtemelen.
Evet kaçırmışsınız.Firma fiyat güncellemesine giderse alamam ben derseniz epic'den,yok ben steam hesabı kasıyorum derseniz indirim bekleyip(neredeyse her indirim dönemi indirime giriyor Witcher 3 1-2 ay içinde o fiyata tekrar girer fiyat güncellemesi olmazsa)steam'den almanızı tavsiye ederim.Epic Games'te gördüm sadece Steam'de göremedim indirimi kaçırdım sanırım.
Melvor Idle alsaydın keşke. Cookie clicker ücretsiz diye biliyorum.10 TL'ye cookie clicker aldım daha fazla zevk verdi valla yalan yok
Steam'de de 15TL. 15TL'lik paket yani GOTY Edition bütün DLC'lere sahip ve alacaksan kesinlikle GOTY Edition'u almanı tavsiye ederim.Epic Games'te 15 TL'ye düşmüş alınır mı??
Browserda ücretsiz evet. Ama kayıt etmesi uğraştırıyor diye üşendimMelvor Idle alsaydın keşke. Cookie clicker ücretsiz diye biliyorum.
Dlc leriyle beraber satılan paketi yok mu?Epic Games'te gördüm sadece Steam'de göremedim indirimi kaçırdım sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu halini alacağım iyi mi?
Zaten GOTY Edition bütün DLC'leri içeriyor.Dlc leriyle beraber satılan paketi yok mu?
Evet öyleymiş şimdi baktım epic den,alınır bence tabi steam den almak istiyorum demiyorsaZaten GOTY Edition bütün DLC'leri içeriyor.
Profil fotoğrafıyla yorum uyumuYennerfer için bile alınır. Perde arkasındaki macerayı unutamıyorum . Yaktın beni
Ben Triss'ciyim aga.Yennerfer için bile alınır. Perde arkasındaki macerayı unutamıyorum . Yaktın beni