Neler Yeni

The Witcher 3 Kırlangıç İksiri

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kırlangıç iksiri yapmam gerekiyor, şu ölüm döşeği görevinde. Garkolan beyni lazım nerden bulcam?

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Garkolan beynini öldürdüğünüz garkolanlardan toplayabilirsiniz. Garkolanları genellikle nehir kenarlarında; özellikle Ak Bostan ile Nilfgaard Garnizonu arasında yada Yağmalanmış Köyün yakınlarında bulabilirsiniz.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garkolan beynini öldürdüğünüz garkolanlardan toplayabilirsiniz. Garkolanları genellikle nehir kenarlarında; özellikle Ak Bostan ile Nilfgaard Garnizonu arasında yada Yağmalanmış Köyün yakınlarında bulabilirsiniz.
gittim nehir kenarına bulamadım.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Canavar Yuvalarına bak. Oralarda bulursun tahminimce

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer
Arkadaşlar Ak Bostan ile Nilfgaard Garnizonu arasında 20 ye yakın garkolan kestim kiminde hiçbirşey çıkmadı çıkanlarda beyinsiz heralde kalp kıl vs. çıkıyor siz direkt olarak yağmalanmış köye gidin orada hazineleri koruyan 3 garkolan var hem malzemeleri alırsın hem de onlar beyin veriyor( sabahtan beri kafayı yedim garkolan kesmekten umarım faydalı olmuştur.)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Ak Bostan ile Nilfgaard Garnizonu arasında 20 ye yakın garkolan kestim kiminde hiçbirşey çıkmadı çıkanlarda beyinsiz heralde kalp kıl vs. çıkıyor siz direkt olarak yağmalanmış köye gidin orada hazineleri koruyan 3 garkolan var hem malzemeleri alırsın hem de onlar beyin veriyor( sabahtan beri kafayı yedim garkolan kesmekten umarım faydalı olmuştur.)
konuyu 3,5 yıl önce açmışım ama tekrar başlamayı düşünüyordum oyuna, teşekkürler. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom