benim xbox save vardı onu nasıl aktarabilirim pc yeGece 3'te olmalı Türkiye için. Ayrıca save'den devam edebilirsiniz bir problem olacağını sanmıyorum.
Ben konsol kullanmıyorum ondan bu konuda cevap verirsem doğru olmaz ama IGN'de şöyle bir link var bir bakın derim: https://www.ign.com/wikis/the-witcher-3-wild-hunt/Cross-Progression_and_Cross-Platform_Savesbenim xbox save vardı onu nasıl aktarabilirim pc ye
Ben de geforce now kullanıyorum cyberpunk gibi olmasa iyi olur ama bu sefer en azından tecrübeliler ve hızlıca çıkarmaları için bir sebep de yokBende o konuyu merak ediyorum o kadar kanal video çekti ama bir tanesi gördüğüm kadarıyla benchmark tarzı bir içerik yapmadı hadi bunu geçtim oynayanlarda en az RTX 3080'ne sahipti. Acaba benim RTX 3060 ne yapacak PC'de RTX ve DLSS açık bir şekilde? İşte onun söylenmemesi gıcık etti beni hatta sanırım sistem gereksinimlerini de açıklamadılar en az Ray Tracing'li şöyle bir sistem çalıştırır gibisinden.
Ben daha 6,5 saat oynadım. Daha önceden alıp iade etmiştim daha en başında biraz +18 içerik var diye. (kardeşim de oynayabilir). Keşke oynasaydı valo başladı tekrar süperzeka. Ben de tekrar satın alıp başladım ve baya sardı6. Kereye başlamak isterdim ama artık iş hayatı.. eve yeni geldim![]()
Güzel o zaman akşam girebilirim. İnşallah yarın okula da gitmem çok yağmurlu gösteriyor zatenHiç oynamadım. Sırf next gen update için aldım. Bakalım nasılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İgn'in kaynağına göre PC ve Xbox için TSI ile 14 Aralık Gece 3'de. PlayStation için TSI ile 14 Aralık Sabah 09'da yayinlanacakmis.