LIONN
80+
Dahası
TeşekkürlerPump out yapmayan görmedim. Laptopa göre bir ürün değil. Viskozitesi çok düşük
TeşekkürlerPump out yapmayan görmedim. Laptopa göre bir ürün değil. Viskozitesi çok düşük
Çok iyi hocam bilgiler için teşekkür ederimEkstrem sistemler dışında yok. PTM7950 sıvı metal kadar olmasa da en iyi macunlar gibi performans veriyor ve yoğun kullanımda minimum 1 yıl performansı hiç düşmüyor. Pump-out hiç olmuyor.
Niye sıvi metal alıp hem bloğa zarar verip hem riske giresiniz ki?
PTM7950 3080'e miss gibi olur. Ben ASUS TUF RTX 3080'ime MX6 sürmüştüm. Sürmeden önce macun kalmamıştı dolayısıyla sıcaklıklar %100 fanda 78 derece die, 105 derece hotspottu. Hotspottan dolayı thermal throttling yaşıyordu. İlk sürdüğümde sıcaklıklar çok iyiydi ve die-hotspot farkı 12-13 dereceyei. 6 ayda tekrar die-hotspot farkı 22-23+ derecelere çıktı. Sonra PTM7950 sürdüm. Hem MX6'dan daha iyi performans veriyor hem pump out olmadı. Normal ortam sıcaklığı ve ön taraf açıkken furmarkta 340W çekerken 62 derece die, 75 derece hotspot, fan hızı %75 (duyulmuyor).
Deme öyle, ben Pullwark'ı 2060 süpere sürdüm 62 derece göremiyorum. O.C yapıyorum oyunlar çöküyor yoksa +200 core boost 1400 memory boost yaptım 64 derece falan oldu %100 kullanımda. Kart kaldırıyor oyunlar çöküyor ne hikmetse...soyle bir urunu alipta ekran kartima surmek vardida ekran kartimin boyle bir nimeti hak ettigini dusunmuyorum
Arkadaşın MSI GL76'ya uyguladık sıfır sıkıntı çiplerde sıkıntı yok zaten uygulamada, bakır yüzeylerde uzun vadede böyle olabilir dedim kabul etti. Boşta 30 dereceler miss gibi oldu pc. Kapton bantla maskeledik ettik, güzelce yaydım kulak pamuğuyla gayet memnun. Sakin sabırlı ve bilinçli şekilde uygulamak lazım.Pump out yapmayan görmedim. Laptopa göre bir ürün değil. Viskozitesi çok düşük
r9 380x e surmeye bile degmezDeme öyle, ben Pullwark'ı 2060 süpere sürdüm 62 derece göremiyorum. O.C yapıyorum oyunlar çöküyor yoksa +200 core boost 1400 memory boost yaptım 64 derece falan oldu %100 kullanımda. Kart kaldırıyor oyunlar çöküyor ne hikmetse...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşın MSI GL76'ya uyguladık sıfır sıkıntı çiplerde sıkıntı yok zaten uygulamada, bakır yüzeylerde uzun vadede böyle olabilir dedim kabul etti. Boşta 30 dereceler miss gibi oldu pc. Kapton bantla maskeledik ettik, güzelce yaydım kulak pamuğuyla gayet memnun. Sakin sabırlı ve bilinçli şekilde uygulamak lazım.