Kaç derece ve işlemciniz neSıcaklıkları biraz yüksek buluyorum ve 2.fanın zararı olacağnı sanmıyorum
Çok bı fark olmasa da 2. Fanlı olarak satılan birçok model varNiye takmak istiyorsunuz? Verimli olsaydı zaten adamlar eklerdi diye düşünüyorum
7500f 73 78 derece geziyor yükte birçok kişi iyi desede bu sıcaklıklara 75 üstü biraz sıcağa kaçıyorKaç derece ve işlemciniz ne
2.elde satmak zor yani kim niye ikinci el soğutucu alsınkiÇok bı fark olmasa da 2. Fanlı olarak satılan birçok model var
Niye almasın? Her malın alıcısı var. Ben 6 borulu çift radyatör çift fanlı soğutucuyu 750tlye aldım.7500f 73 78 derece geziyor yükte birçok kişi iyi desede bu sıcaklıklara 75 üstü biraz sıcağa kaçıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.elde satmak zor yani kim niye ikinci el soğutucu alsınki
Teşekkür ederimSöylediğiniz soğutucudan Thermalright Peerless Assassin 120 SE soğutucusuna geçtim. 1 tane ekstra ısı borusu ve 1 fan daha olmasına rağmen, sıcaklık farkı sadece 2-3 derece. Ekstra fan takmanın etkisi olmayacak, ayrıca fazladan gürültü yaratacak. Yine de takmak isterseniz, aşağıdaki fanı alabilirsin.
![]()
Thermalright TL-C12 120mm Kasa Fanı
Yıllar süren mühendislik çalışmalarının ardından Thermalright, TL-C12’nin orijinal tasarımını geliştirdi ve 1500RPM fan hızında maksimum hava akışını sağladı. Hava akışı ile statik basınç performansı…www.gaming.gen.tr