Neler Yeni

Thermalright Assassin King 120 SE Ryzen 5 5600

Metro 2033

80+ Bronze
Anakart işlemciye otomatik voltaj veriyor ve genelde bu çok fazla olabiliyor. 1.4V ile 5ghz zorlarım.

1.275 voltajda kafadan stok fanda 6-7 derece fark etti. Tabi her işlemci için voltajlar değişkenlik gösteriyor. Anlamıyorsanız hiç dokunmayın. Ama bu soğutucu direk sizin işinizi görür.
peki hocam core performance boost açmalımıyım?

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Yusuf Gümüş
pek anlamıyorum bu olaylardan bu oto voltaj 1.4 1.257 dediğiniz voltaj mıdır nedir biraz bilgi verir misiniz ben soğutucuyu alırsam core performance boost u yeniden açmayı düşünüyorum
Hocam 5600 için bunu takıp kullanmanız yetecektir. Muhtemelen 60 dereceyi geçmeyecektir sıcaklıklar. Voltajlarla bilmiyorsanız oynamanıza hiç gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki hocam core performance boost açmalımıyım?
tabii ki açın. İşlemcinizden tam performans alın.

Metro 2033

80+ Bronze
Hocam 5600 için bunu takıp kullanmanız yetecektir. Muhtemelen 60 dereceyi geçmeyecektir sıcaklıklar. Voltajlarla bilmiyorsanız oynamanıza hiç gerek yok.

şuan kapalı çok ısınıyordu alırsam açacağım sağolun

hocam ayrı termal macun almama gerek varmı birde? mx4 gibi bir şey

Son düzenleme:

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Yusuf Gümüş
şuan kapalı çok ısınıyordu alırsam açacağım sağolun

hocam ayrı termal macun almama gerek varmı birde? mx4 gibi bir şey
İçinden macun çıkıyor ama kaliteli bir macun mu bilmiyorum. Benim elimde halihazırda mx4 var. Soğutucu geldiğinde mx4 ile kullanacağım. İçindeki macun mx4 den iyi değildir muhtemelen.

Top Bottom