o da kötü duruyor kasaya yakışacak bişey istiyorumHerkes thermalright öneriyor genellikle ama indirimde 481 liraya bu varken fazla para harcamaya çok gerek yok gibi.
❌İndirim Bitti! - 🔥🔥 Dark Freezer x123 Kupon ile 381 TL 🔥🔥
SELAM100 kodu ile bu fiyata iniyor. Ama ilk alışverişe özel. @Bünyamina geçenki indirimde almamıştım bu sefer alsammı? Daha işlemciyi değiştiremedim bu arada :D i3 12100F duruyor halen i5 12400F e geçemedim bi türlü...forum.donanimarsivi.com
raijintekin değerleri daha iyi gözüküyorThermalright al hem işlemcini değistirirsen soğutucunu değiştirmene gerek yok keisnlike thermalright al
bilindik fan markası da o kadar üst düzey bi marka değilHocam o markayı ilk defa duydum değerlerini bilemem fakat ben olsam thermalright alırdım epey'ede pek bakmamak gerek aslında da siz bilirsiniz
Rajintek marka bile değil o zaman hocam .D kimde rajintek gördünüzbilindik fan markası da o kadar üst düzey bi marka değil
tayvan malı fena değil de türkiyede çok bilinmiyorRajintek marka bile değil o zaman hocam .D kimde rajintek gördünüz
Thermalright Burst Assassin al 6 heatpipes mevcut hemde daha iri heatsink kalınlığıarkadaşlar ryzen 5 5600x işlemcim sizce hangisini almalıyım?
siz kullanıyor musunuzThermalright Burst Assassin al 6 heatpipes mevcut hemde daha iri heatsink kalınlığı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
eski işlemci soğutucum aşırı memnundum.siz kullanıyor musunuz