Geçen ay GamingGenTR'den 1700TL'ye almıştım. Ryzen 5 5500 ile kullanıyorum, boşta 35-40, oyunlarda ise max 60-65 arası bir sıcaklık(not: kasayı işten dolayı zaman bulamadığım için 1 senedir temizlemedim, bolca toz birikti, Bursa'nın anormal sıcağını da hesaba katarsam tahminimce detaylı bir temizlik sonrası 65'i bile görmez.) gördüm. Arctic MX-4 macun ile 30 dakikalık Prime95 testi sonrası max 67 derece gördüm. 5800X3D gibi güçlü bir işlemciyi bile çok rahat soğutabiliyor, kule tipi bir soğutucu arıyorsanız kesinlikle öneririm. Kasaya sığma mevzusu biraz sıkıntılı. Bende Dark Maxima V30 gibi büyük denebilecek bir kasa var, soğutucu rahat bir şekilde sığıyor fakat öndeki fanı takarken ciddi sorun yaşadım. Ön tarafa takmam gereken fanı ramlere değmesinden dolayı takamadım, birazcık yukarı kaydırıp takabiliyorum fakat kasanın camını çıkarmam gerekiyor. Ben kasanın camını çıkarmak istemediğimden dolayı fanların birisini olması gerektiği gibi ortaya, diğerini de en arkaya(egzoz fanın önüne) takmak durumunda kaldım. Sorun anakartın küçük olması mı(mATX) yoksa ramlerin rgb'sinden dolayı sığmaması mı bilmiyorum. Tahminimce ATX anakart'a sahip birisi bu problemi yaşamayacaktır.