Öneri Thermalright Phantom Spirit vs se

emoo26k

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
2000
chatgpt sordum ama pek anlatamadı bunlarda çok fark var mı i5 14600k için hangisini almalıyım sizce? se mi daha iyi düz olan mı?

SE daha alçaltılmış model oluyor. Birisinin yüksekliği 157mm diğerinin 154mm.

Kargo ücretsizse ya da kupon vs. varsa bu daha uyguna gelir. Üyeliğim olmadığı için bakamadım.

Cumartesi sipariş verdim pazartesi elimdeydi (king)

Kargo ücretsizse ya da kupon vs. varsa bu daha uyguna gelir. Üyeliğim olmadığı için bakamadım.
Kargo ücreti yok ve fiyat iyi. Bana Özel adı altında 150 tl indirim de verdi belki sizde de çıkar.

Ayrıca pazaramada maxipuan ile ödeme de yapilabiliyor maximum kartınız varsa ve puan birikmişse daha da ucuza gelir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
tamamdır teşekkürler hepinize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargo ücreti yok ve fiyat iyi. Bana Özel adı altında 150 tl indirim de verdi belki sizde de çıkar.

Ayrıca pazaramada maxipuan ile ödeme de yapilabiliyor maximum kartınız varsa ve puan birikmişse daha da ucuza gelir.
SELAM150 ile 150tl kazandım zaten 100tl indirim geliyor sen 150yi yazınca 100tl gidiyor yani 50 tl indirim olmuş oldu tekrardan teşekkürler sipariş verdim

Son düzenleme:

kral bundan macun çıkıyor mu ?

kral bundan macun çıkıyor mu ?
Thermalright modellerinde genelde kutu içeriğinden 2 gr tf-7 termal macun çıkıyor. PA modelini de ben almıştım bana da çıktı hatta aynı satıcı sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,056
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri