Thermalright Phantom sprit 120 Se araştırdım ve baya baya güzel soğutuyor. Siyah rgbsiz versiyonunu nerden alabilirim. Veya Rgb li alsam RGB kapanıyormu ve aralarında performans farkı var mı?
Phantom sprit istiyorum hocamThermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Amazonda var fakat yurt dışı biraz tuzlu gelir aralarında 1 2 derece oynuyor pekala bu modelde tercih edilebilir.Phantom sprit istiyorum hocam
performans farkı yok denecek kadar az çok takılma al geçPhantom sprit istiyorum hocam
Tamamdır eywperformans farkı yok denecek kadar az çok takılma al geç
Arada 1 2 derece mi oynuyor max. Almışken iyisini alıyım dedim o yüzden bunu istedim. Normalde 2000 tl miş amazonda bakıyorum 2150 tl miydi neydi depozito dahil yazıyordu yanlış görmediysemAmazonda var fakat yurt dışı biraz tuzlu gelir aralarında 1 2 derece oynuyor pekala bu modelde tercih edilebilir.
Arada 1 2 derece mi oynuyor max. Almışken iyisini alıyım dedim o yüzden bunu istedim. Normalde 2000 tl miş amazonda bakıyorum 2150 tl miydi neydi depozito dahil yazıyordu yanlış görmediysem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta daha ucuz sanırım
Yanlış attım doğrusu bu
Aralarında 1 2 derece fark var spirit modeline 1600 TL den fazla verirsen bu senin için zarar olur çünkü bahsettiğim model 1500 TL arada 1-2 derece var yurt dışı ödemelerde ciddi fark ödersin etiketin üzerine her daim vergi vs eklemeyi unutma ürün sana sıvı soğutma parasına gelecek uzak durmalısın.Arada 1 2 derece mi oynuyor max. Almışken iyisini alıyım dedim o yüzden bunu istedim. Normalde 2000 tl miş amazonda bakıyorum 2150 tl miydi neydi depozito dahil yazıyordu yanlış görmediysem
Hatta daha ucuz sanırım
Yanlış attım doğrusu bu
Siyah istediğini kaçırmışım beyaz olanını atmıştım hocam.Mesajın görünmüyor yazdıysanız hocam