Neler Yeni

Thermalright Soğutucu ve Ram

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
Selam,

Aşağıda linkte ilettigim soğutucusu 7800x3d için arkadaşımdan 1500 TL'ye alacağım fakat Corsair Vengeance ram kullanıyorum. Sizce kasaya takarken problem yaşar mıyım? Farklı bir şehirden geleceği icin emin olamıyorum. Uygun olmazsa almayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FB gruplarında Noctua NH-D15s satılıyor istersen bir bak bulabilirsin ben 1600 TL ye almıştım ramlere çarpma gibi bir sorun kesinlikle olamaz onda. Bunu alırsan eğer o fotoğraftaki gibi fan dizili yapma hiçbir fayda göremezsin. Fanları en sağa ve ortaya takman lazım ki ikisi beraber havayı çekip atabilsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Merthan İlhan
FB gruplarında Noctua NH-D15s satılıyor istersen bir bak bulabilirsin ben 1600 TL ye almıştım ramlere çarpma gibi bir sorun kesinlikle olamaz onda. Bunu alırsan eğer o fotoğraftaki gibi fan dizili yapma hiçbir fayda göremezsin. Fanları en sağa ve ortaya takman lazım ki ikisi beraber havayı çekip atabilsin
Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bir soru daha soracağım. Elimde linkte ilettiğim sıvı soğutucu mevcut fakat montaj malzemelerini kaybettim. Bunların tamamını alabileceğim bir yer var mı acaba? Hiç masraf yapmamış olurum bu şekilde.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bir soru daha soracağım. Elimde linkte ilettiğim sıvı soğutucu mevcut fakat montaj malzemelerini kaybettim. Bunların tamamını alabileceğim bir yer var mı acaba? Hiç masraf yapmamış olurum bu şekilde.

Sadece onları bulabilir misiniz bilmiyorum hangi soketi kullanıyorsanız bir aratın internette. Mesela am4 sıvı soğutucu montaj kiti gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Merthan İlhan
Sadece onları bulabilir misiniz bilmiyorum hangi soketi kullanıyorsanız bir aratın internette. Mesela am4 sıvı soğutucu montaj kiti gibi

Am5 kullanıyorum bu gözüküyor sadece

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular