Thermaltake PSU hakkında

Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar merhaba geçen gün bi sistem topladım. elime daha ulaşmadı fakat kasayı thermaltake tercih ettim. içindeki psu smart bx1 650w imiş. internette psu hakkında tier list e'de kaçının olarak geçiyormuş hata mı ettik bu psu nasıldır sorun çıkarır mı bana teşekkürler şimdiden.

açıkcası thermaltake kasa olarak bir albenisi kalmadığı kanaatindeyim güç kaynağı kötüymüş evet tier list de e olarak görünüyor . bence iptal edip alternatiflere bakın .

açıkcası thermaltake kasa olarak bir albenisi kalmadığı kanaatindeyim güç kaynağı kötüymüş evet tier list de e olarak görünüyor . bence iptal edip alternatiflere bakın .
Ben kasa olarak thermaltake view 380 xl modelini aldım. Araştırdığımda hava akışı falan iyi deniyodu ama bilemiyorum

Ben kasa olarak thermaltake view 380 xl modelini aldım. Araştırdığımda hava akışı falan iyi deniyodu ama bilemiyorum
Kasa işi biraz keyif ve ihtiyaç meselesi en son zoko amiral kullanıyordum ihtiyacıma göre fazlasıyla yetiyordu sonra sırf ekran kartını dikey monte etmek için fsp cut592 geçtim ama güç kaynağı konusu biraz sıkıntı bütçe yettiği kadar kalite bir şey almakta fayda var .

ekran kartı 5060 ti 16 gb işlemci r5 7500f maalesef sistemi satın aldım daha elime ulaşmadı ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek var mı

ekran kartı 5060 ti 16 gb işlemci r5 7500f maalesef sistemi satın aldım daha elime ulaşmadı ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek var mı
Dostum sistemin 350 400w ları geçmeyecek PSU yüksek yüklerde çalışmayacak o yüzden bence pek bir sorun yaşamazsın ama E olarak sınıflandırmışlarsa ileride değişmen gerekebilir piyasada fiyatlar çok hızlı artıyor iade ettiğini varsayalım, iade parası yatana kadar sistem fiyatı 2-3k artabilir onun yerine 2-3k verip a650bnl gibi bi psu almak ve elindekini 1 1.5k dan satmak daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,607
Üyeler
184,190
Son üye
bayram54
Geri