THERMALTAKE TH360 V2 VS ENERMAX LİQMAXFLO 360

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,850
Herkese iyi forumlar sıvı soğutma alacağım 2 soğutucu da aynı fiyat (2.el sıfır) thermaltake incelemesinde baktığımda artic 3 360dan bazen iyi bazen aynı derecelerde ve fiyatı da aşikar lakin yd ürün jelatinli sıfır. Bu 2 ürün arasında kalite olarak hangisi daha iyidir ?
Enermax LIQMAXFLO 360mm Soğutucu - Gaming.Gen.TR https://share.google/oAXvlwXyO1V8a7XTU

Hocam bu iyi evet lakin ben bu attığım 2sini 2500rl ye alacağım o yüzden söylediğim 2 model arasinda iyisi hangisidir

yapay zekaya karşılaştırmaları incele dedim bu doğruysa enermax neymiş be öyle
1751730351517.webp

İKİSİDE 2500TL Mİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bşlövoıkbkmıocbvc knk öyle bişi yok

Alıntıyı görüntüle
şey enermax 20 derece daha iyiyse ben satıyom

İKİSİDE 2500TL Mİ

bşlövoıkbkmıocbvc knk öyle bişi yok
Aynen 2 Side 2500tl farklı satıcılar hangisini almak mantıklı ? Ben teste baktım da th360 ve artic ile aynı diyor ytde ama tek video var adam deniyor falan

Alıntıyı görüntüle
İnandırıcı gelmedi 250w da 95 dereceye çıkar islemci

bidefa 250W DE HEPSİ 90 DERECE OLUR

fatura tariği sordunmu
ENERMAX 1 2 aylık herhalde th360 V2 garantisi yok kendisi bizzat ydden getirmiş dediğim gibi chatgptye sordum th360v2 daha iyi olur diyor 1-4 derece arası ve ultra modelinden tek farkı gif ekraniymis yani çok kaliteli flaan diyor zaten fiyat farkı da ortada sifirlarinin sence hangisini alayim

söyle ikiside yakın velir enermax üste çıkar net ama enermax normalde sıfırı 2500 satılıyodu birazdaha pazarlık yap 2000 anlaş bari bide sıvı soğutucularda ponpa ömrü önemli alan ne kadar kulanmış fatura tariği iste hangisi daha yeniyse onu al

enermax net

garantiside yok ponpa bozulursa eline kalır

söyle ikiside yakın velir enermax üste çıkar net ama enermax normalde sıfırı 2500 satılıyodu birazdaha pazarlık yap 2000 anlaş bari bide sıvı soğutucularda ponpa ömrü önemli alan ne kadar kulanmış fatura tariği iste hangisi daha yeniyse onu al

enermax net

Bir sorayım ozaman

enermax net

Thermaltake olan ürün sıfır

Enermax ile Arctic neredeyse bire bir aynı. Radyatör kalınlığı ve fanlar aynı tamamen. Arctic 2 360 ve Enermax 420 kullandım ikisi de aynı resmen. Thermaltake’in bu kadar iyi olduğundan emin değilim ama. Enermax tercih edebilirsin. Ama radyatör kalın. Dikkat et kasana uyar mı?

Bir sorayım ozaman

Thermaltake olan ürün sıfır
yani sıfırsa bence o fiyata iyi ciden sıfırsa emin ol al 2500tl baya iyi

Enermax ile Arctic neredeyse bire bir aynı. Radyatör kalınlığı ve fanlar aynı tamamen. Arctic 2 360 ve Enermax 420 kullandım ikisi de aynı resmen. Thermaltake’in bu kadar iyi olduğundan emin değilim ama. Enermax tercih edebilirsin. Ama radyatör kalın. Dikkat et kasana uyar mı?
aynı fikirdeyim ama sıfıra kaçmaz

Kasama uyar lianli 207 var lakin 2024 Aralık başında faturalı imiş enermax

Geri