Beklemelisin derdim ama getirdikleri kasalar genelde Powerboost olduğu için.V200 kasa iyi bir kasa değil.Hele birde sıcak bir yerde yaşıyorsan.sizde thermaltake in v200 kasası soğutmaya yetermi yoksa daha iyi kasaların stoğa gelmesini beklemeli miyim
İzmirde yaşıyorum hava öğlen 40Beklemelisin derdim ama getirdikleri kasalar genelde Powerboost olduğu için.V200 kasa iyi bir kasa değil.Hele birde sıcak bir yerde yaşıyorsan.
Kanka bence DA 2 yi almayı planlıyorsan alma.Batırıyorlar sistemin parçalarını değiştire değiştire.Corsair kasayı özellikle eklemiyorlar,stokta kalan çöpleri böylece satacaklar.İzmirde yaşıyorum hava öğlen 40
İzmirde yaşıyorum hava öğlen 40
sence ne yapmalıyım?Kanka bence DA 2 yi almayı planlıyorsan alma.Batırıyorlar sistemin parçalarını değiştire değiştire.Corsair kasayı özellikle eklemiyorlar,stokta kalan çöpleri böylece satacaklar.
Bence Gamegarajdan RTX 2060 lı bir sistem al.Aquaris 5 anı özelleştirip mesela.sence ne yapmalıyım?
ben sanırm 3600x 5700xt li kasayı alıcam özelleştiricem benim için pek bir şey olmuyoBence Gamegarajdan RTX 2060 lı bir sistem al.Aquaris 5 anı özelleştirip mesela.
v200 ün önünü donanım arşivi gibi delikli yapsam nası olurben sanırm 3600x 5700xt li kasayı alıcam özelleştiricem benim için pek bir şey olmuyo
v200 ün önünü donanım arşivi gibi delikli yapsam nası olur
bence pek hoş değil ama sen bilirsin tabii kiv200 ün önünü donanım arşivi gibi delikli yapsam nası olur