Sökemedim hocam sökmeyi başarırsam cam filmi kaplamayı düşünüyorum veya dediğiniz gibi reklamcıya gidip aynı ölçüde yaptırmakBulunduğunuz Şehirde pleksi kesimi yapan bir reklamcı bulup uygun fiyata pleksi kestirebilirsiniz. 4 mm kestirmeniz yeterlidir.
Firma ile iletişime geçesiye kadar zaman geçer ki çok pahalı fiyat çıkartılar. Pleksinin dört köşesindeki montaj deliklerin merkezden merkeze milimetrik ölçüsünü aldınız mı gerisini pleksi kesimi yaptıracağınız yer halleder. hatta kırılarn pleksiyi götürün usta kumpas ile kendi ölçüversin
Sıfırı yok 2. El olması lazım yarın arayacağım ama sorunum kapağını çıkartamıyorumThermaltake'in müşteri hizmetlerine başvur belki yedek parça vardır.
Köşelerden vida ile montaj edilmemiş mi? Yada içten mi takılmış cam?Sökemedim hocam sökmeyi başarırsam cam filmi kaplamayı düşünüyorum veya dediğiniz gibi reklamcıya gidip aynı ölçüde yaptırmak
Sökebildim sonunda cam filmi kapladım idare ediyor şimdilik serviste çıkma var müsait olursam hafta sonu alacağımKöşelerden vida ile montaj edilmemiş mi? Yada içten mi takılmış cam?
Knk nasıl söktün bugün bendede aynı sorun varSökebildim sonunda cam filmi kapladım idare ediyor şimdilik serviste çıkma var müsait olursam hafta sonu alacağım